REKLAMI GEÇ

Sakatlar geri dönüyor

Sakatlar geri dönüyor

Horozda teknik ekibin başını ağrıtan sakatlıklar son buluyor. Altıparmak Balıkesirspor maçında daha rahat edecek.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 8 Ekim 2015 Perşembe, 11:26

Sakatlıklar nedeniyle forvetsiz sahaya çıkan, pek çok mevkide alternatif oyunculardan faydalanan ve en büyük şikayeti bu yönde olan Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın istediği nihayet oluyor. Yeşil siyahlılarda sakatlarının önemli bölümü Balıkesirspor maçı ile geri dönüyor.

Göztepe maçında sakatlanan Recep Niyaz dünkü antrenmanda tek başına çalıştı. Futbolcunun büyük olasılıkla yarın takımla çalışmalara başlayacağı ve Balıkesirspor maçına yetişeceği kaydedildi. Dünkü antrenmanda ağrıları olan Mustafa Keçeli ile birlikte düz koşu yapan Şenol Akın’ın da iki gün içinde takımla çalışmalara katılacağı ve lig maçına yetişeceği kaydedildi.

Yeşil siyahlı defansın önemli ismi Tuna üzümcü ise sakatlığını büyük ölçüde atlattı. Tuna takımla çalışmalara katıldı.

Horozların golcüsü Şaban Genişyürek de dün ilk kez takımla birlikte çalışma olanağı buldu. Her iki futbolcu da Balıkesirspor maçında görev alacağı kaydedildi.

Sakatlığı süren Genkov’un büyük olasılıkla Balıkesirspor maçına yetişemeyeceği fakat Yeni Malatya maçı öncesi takımla çalışmalara katılabileceği öğrenildi.

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak sakatların da takıma katılması ile birlikte istedikleri skoru üretebileceklerinin altını çizdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..