REKLAMI GEÇ

Sakatlardan iyi haber

Sakatlardan iyi haber

Balıkesir galibiyeti ile morali tavan yapan yeşil siyahlılara sakat futbolculardan da iyi haber geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Nisan 2017 Salı, 10:32

TFF 1. Lig’de Balıkesirspor’u deplasmanda 2-1’le geçen Denizlispor’da keyifler yerinde. İki maç aradan sonra kazanan yeşil siyahlılar alt sıralarla arasındaki puan farkını iyice açtı.
Bu galibiyet ile moral tazeleyen yeşil siyahlılar hafta sonunda referandum nedeniyle maç olmamasını da izin yaparak değerlendirdi. Çarşamba gününe kadar izin verilen takım izin dönüşü Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Balıkesirspor maçının 86’ncı dakikasında sakatlanarak oyunu terk eden sol kanat oyuncusu Kerem Can Akyüz’ün durumunda ise şimdilik bir gelişme yok. Futbolcunun sağ diz iç yan bağlarında esneme olduğu düşünülüyor. Maça devam edemeyen futbolcunun Çarşamba günü yapılacak kontrollerinden sonra sakatlığına tam teşhis konulabilecek.

Milli takım kampında kasıklarında ağrı baş gösteren Alperen Babacan’ın durumu ise düzeldi. Çarşamba günü uzun bir aradan sonra takımla çalışmalara başlayacak futbolcunun antrenman eksiğini tamamlayabilmesi için özel bir çalışma programı uygulanacak.

Sakatlık nedeniyle bu hafta kadroda yer almayan Anıl Taşdemir de izin dönüşü takımla çalışmalara başlayacak. Alperen ve Anıl’ın durumu hafta boyunca gözlem altında tutulacak.

Diğer yandan kart cezalısı Burak Altıparmak’ın da Şanlıurfaspor maçında görev alabileceği kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..