REKLAMI GEÇ

SAMSUNSPOR 2 DENİZLİSPOR 2

SAMSUNSPOR 2 DENİZLİSPOR 2

Maç öncesi her şeyi yaptılar ama istediklerini alamadılar. Denizlispor 2-0 geriye düştüğü maçta Mehmet Akyüz’ün iki golüyle maçtan tek puan çıkardı 2-2.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Nisan 2018 Pazar, 15:02

TFF 1. Lig’de haftanın en kritik maçında Samsunspor ile Denizlispor 2-0 berabere kaldı. Maç önceki her şeyi yapan kırmızı beyazlılar istediklerini alamadı.

Karşılaşma öncesi Denizlispor taraftarları için ayrılan yerden bilet alarak yeşil siyahlı taraftarların tribünlere gelmesini engellemeye çalışanların bu oyunu TFF taerafından bozuldu.

Maçtan bir gece önce Denizlispor’un kaldığı otelin önünde toplanarak gürültü yapan ve yeşil siyahlıları dinlendirmemeye çalışan taraftarlar yanıtını sahada aldı.

Karşılaşmaya taraftar desteği ile çok iyi başlayan Samsunspor ilk 15 dakika içinde iki gol bularak skor avantajını yakaladı.

Yedek başlayan Mehmet Akyüz’ün oyuna girmesinden sonra ise işler değildi. Devre biterken bir gol kaydeden usta ayak 75’te tekrar sahne aldı ve skoru eşitledi.

Maçın kalan bölümünde her iki takım da net fırsatlar tepti. Samsunspor en az iki pozisyonda mutlak gol şansını değerlendiremedi. Denizlispor ise oyunun son bölümünde üst üste net fırsatları tepti. Karşılaşma 2-2 sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR:

2′ Samsunspor’un kullandığı köşe vuruşunda savunmanın uzaklaştırdığı topa Ahmet Cebe ceza alanı dışından sert vurdu ve topu filelere gönderdi 1-0.

13′ Aissati’nin pasında Kappel’in ceza alanı dışından şutu kaleci Furkan’da kaldı.

15′ Oğuz’un kullandığı köşe vuruşunda Ercan’ın kafa vuruşuna kaleci Zeki müdahale edemedi 2-0.

42′ Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Aissati’nin içeri kaldırdığı topa yakın mesafeden Kappel kötü vurdu, auta çıktı.
43′ Kappel orta alanda kaptığı topu İsmail Haktan’a aktardı. İsmail”in yerden içeri çevirdi topa Mehmet Akyüz ayak içiyle dokundu ve golü yaptı 2-1.

45+2′ Samsunspor savunmasının sektirdiği top sol çaprazda Mehmet Akyüz’ün önünde kaldı. Mehmet’in vuruşu kaleci Furkan’da kaldı.
54′ İsmail Haktan’ın sağ kanattan ceza alanı içine kaldırdığı topa Mehmet Akyüz kafa ile dokundu top yandan auta çıktı.
57′ Göksu’nun ara pasında defansın arkasına sarkan Enes İslam kaleci Zeki’yi çalımladı. Çapraz pozisyonda topu boş kale yerine üstten auta gönderdi.
73′ Aissati’nin ortasında Veli Acar’ın kafa vuruşu yandan auta çıktı.
75′ Kappel’in pasında çizgiye inen Barış Örücü yerden içeri çevirdi, Mehmet Akyüz ceza alanı içinde yerden plase ile eşitlik sayısını kaydetti 2-2.

80′ Taşkın’ın uzun pasında Kappel karşı karşıya pozisyonda Furkan’a takıldı. Dönen topta Aissati topu Kappel’e kaldırdı kafa vuruşu kalecide kaldı.

83′ Kappel’in kaldırdığı topa Barış’ın yakın mesafeden kafa vuruşu kaleci Furkan’dan döndü. Pozisyonun devamında Kappel’in sert şutu yandan auta çıktı.
88′ Göksu’nun ceza alanından sert şutunu Zeki elinden kaçırdı top kornere çıktı.
89′ Denizlispor ceza alanına kaldırılan topta Zeki boşa çıktı Enes’in kafa vuruşu direk dibinden auta çıktı.

SAMSUNSPOR 2 DENİZLİSPOR 2
STAT: Samsun 19 Mayıs Stadı
HAKEMLER: Özgür Yankaya, Mehmet Cem Satman, Ali Saygın Öğel
SAMSUNSPOR: Furkan Köse, Ercan Yazıcı, Ekrem Reşmen, Ahmut Burak Solakel, Ahmet Cebe, Samed Hakan Kılıç (79′ Muhammet Beşir) Oğuz Gürbulak, Samaras (68′ Angan) Göksü Türkdoğan, Enes İslam İlkin, Ayite (60′ Kenan Karışık)
DENİZLİSPOR: Zeki Ayvaz, Cihan Özkaymak, Alperen Babacan, Cenk Güvenç, Taşkın İlter, Hasan Kılıç (79′ Tahacan Velioğlu)  Veli Acar, Aissati, Burak Altıparmak (37′ Mehmet Akyüz) İsmail Haktan (71′ Barış Örücü) Kappel
GOLLER: 2′ Ahmet Cebe 15′ Ercan Yazıcı (Samsunspor) 43′ ve 75′ Mehmet Akyüz (Denizlispor)
SARI KART: Ercan Yazıcı, Samaras, Ayite, Furkan Köse, Ahmet Burak Solakel (Samsunspor) Zeki Ayvaz (Denizlispor)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..