REKLAMI GEÇ

SANKOH HOROZ OLDU

SANKOH HOROZ OLDU

Yeşil siyahlı kurmaylar Urfa ve Balıkesir forması terleten Sankoh’u yeşil siyahlı renklere bağladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 18 Temmuz 2016 Pazartesi, 19:30

Denizlispor’da transfer yasağının kaldırılacak olması transferi de hızlandırdı. Yeşil siyahlı kurmaylar daha önce iki sezon Şanlıurfaspor bir sezon da Balıkesirspor forması terleten ön libero Alfred Sankoh ile 1 yılı opsiyonlu iki yıllığına anlaşmaya vardı.

27 yaşındaki Sierra Leoneli oyuncu yeşil siyahlılarla resmi anlaşmaya imza attı. Yarın İstanbul’a gelecek olan futbolcu Başkan Süleyman Urkay ile birlikte Denizli’ye gelecek.

Başkan Süleyman Urkay Sankoh ve Leandrinho’nun yanı sıra 4 yabancı futbolcu ile daha görüştüklerini doğrularken, “Bu oyuncularla olan görüşmelerimizde önemli mesafeler katettik. Bu transferleri de bitirmek üzereyiz” diye konuştu.

ALFRED SANKOH KİMDİR?

AlfredSankoh ülkesinin FC Kallon ve Old Edwardians takımlarında, Gambiya’nın ise PortsAuthority takımında oynadı. 2007 yılında Norveç 3.divisjonsklubben (3. Lig) takımlarından Ullern’e geldi. Sonra 2008 yılında Tippeligaen takımlarından Strømsgodset IF takımına transfer oldu. Temmuz 2012 yılında kulübü ile yaptığı sözleşme fesh oldu ve Şanlıurfaspor’a bedelsiz gitti. Şanlıurfaspor ile üç yıllık sözleşme imzaladı. 12 Temmuz 2014 Şanlıurfaspor’dan Hazar Lenkeran’a transfer oldu. PTT 1. Lig’e 2014-1015 sezonunda düşen takımlardan olan Balıkesirspor ile 26 Haziran 2015’te anlaştı.

Türkiye’de 2012-2014 yılları arasında Şanlıurfaspor’da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Urfa temsilcisinde 3 gol kaydetmişti. Geçen sezonu Balıkesirspor forması altında geçiren AlfredSankoh, 21 karşılaşmada görev aldı. Defansa dönük oynayan Sierra Leone’li oyuncu 1.75 boyunda. Transfer yasağını kaldırmak için İstanbul’a gidecek olan Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay’ın futbolcu ile birlikte Denizli’ye dönmesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..