REKLAMI GEÇ

Sankoh ikna edildi, imza için geliyor

Sankoh ikna edildi, imza için geliyor

Başarılı bir sezon geçiren Denizlispor’un Sierra Leoneli orta saha oyuncusu imza için Denizli’ye geliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Haziran 2017 Salı, 15:16

Geçen sezon gösterdiği performansla Yeşil-Siyahlı camianın gönlünde taht kuran ve bir çok takımın transfer listesine giren Sierra Leoneli orta saha oyuncusu Alfred Sankoh, Denizlispor ile nikah tazeleyecek.

Denizlispor yönetimi, 28 yaşındaki oyuncunun menajeriyle görüştü ve taraflar anlaştı.Sankoh, önümüzdeki günlerde Denizli’ye gelerek sözleşmesini 1 yıl süreyle uzatan imzayı atacak.

Başkan Mustafa Üstek, bu hafta içinde Yasin Ozan, Sankoh ve Veli’nin resmi imza atacağını söyleyerek, “Moritz’le anlaşma tamam. Ancak kendisi Brezilya’da olduğu için topbaşı yapmaya geldiğinde imza atacak” dedi.

Üstek, Teknik Direktör Yücel İldiz’le yapılan görüşmelerde ise Denizlispor’un planlandığı fiyatın üzerine çıkmasına rağmen anlaşma sağlanamadığın açıkladı. Tecrübeli teknik adamın yeşil siyahlı kulübün önerdiği fiyatın çok üzerinde bir rakam istediği belirtildi.

Bu arada, stoper Cenk ile yapılan görüşmelerde ise büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Yeşil siyahlı yönetimin fiyat konusunda bir süredir ikna etmeye çalıştığı futbolcuyla son görüşme yapılarak küçük pürüzler de giderilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..