REKLAMI GEÇ

SANKOH TAHAMMÜL SINIRINI AŞTI!

SANKOH TAHAMMÜL SINIRINI AŞTI!

Takımdan gönderilen Sankoh’un tutarsız davranışları gitmesinde etken oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Aralık 2017 Çarşamba, 11:02

Denizlispor, Sierra Leoneli orta saha oyuncusu Sankoh ile önceki gün sözleşmesini karşılıklı feshederek ayrıldı. Bu ayrılık Teknik Direktör Reha Erginer’e dünkü çalışma öncesi soruldu.

Deneyimli teknik adam takımdan Sankoh dışında devre arasına kadar ayrılık olmayacağını söylerken, “Devre arasında gerekli takviyeleri yapacağız” diye konuştu.

Siyahi futbolcu ile ciddi sıkıntıları olduğunu söyleyen Teknik Direktör Erginer futbolcunun antrenmanlarda yer aldığını fakat maç günü geldiğinde sakat olduğunu öne sürerek maça çıkmadığını kaydetti.

Erginer gazetecilerin sorusu üzerine; “5-6 haftadır sakat olduğu için oynamıyordu ama maçtan bir gün öncesine kadar antrenmanlarda yer alıyordu. Maç günü geldiğinde ise oynayamayacağını söylüyordu. Bizim de bir tahammül sınırımız var. Sakatlığını bahane ederek takımdan ayrı kalmasına müsaade edemezdik. Kulüp doktorumuz ciddi şekilde kendisine mesai harcıyordu. Yapılan incelemelerde de her hangi bir sıktıntıya rastlanmıyordu. Bu güne kadar doktor raporlarında da bir bulguya rastlamadık. Açıkçası kafa olarak bizimle olmayan birinin fiziken burada olmasına da gerek yoktu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..