REKLAMI GEÇ

Şavluk: Acil 1 milyon lira lazım

Şavluk: Acil 1 milyon lira lazım

Denizlispor eski başkanları Mustafa Şavluk ve yönetimini ziyaret etti, Teknik Direktör Palaz ve kaptanlarla bir araya geldi. Şavluk yeşil siyahlı kulübün acilen 1 milyon liraya ihtiyacı olduğunu söyledi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 28 Nisan 2016 Perşembe, 17:31

Dün akşamki başkanlar zirvesinin ardından Denizlispor eski başkanları Ali İpek, Selami Urhan, Hasan Kıbrıslıoğlu ve eski yönetici Haluk Lenger, yeşil siyahlı camianın önde gelen isimleri Metin Bayındır, Ercüment Dilmen, Tuncay Özbek, Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’ni ziyaret etti.

Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk konuklarını kapıda karşıladı. Eski başkanlar ve yeşil siyahlı yönetim bir süre sohbet etti. Bu sohbete Teknik Direktör Koray Palaz da katıldı. Palaz geride kalan haftalarda yaşanan hakem hatalarını örnekleri ile anlattı. Yeşil siyahlı takımın kaptanları Veli Acar ve Mustafa Keçeli de istirahatlerini bırakıp başkanlarla bir süre sohbet etti.

“BİRLİKTELİK BİZİ HEYECANLANDIRDI”
Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk eski başkan ve yöneticilerin Denizlispor için bir araya gelmesinin kendileri açısından çok değerli olduğunu belirterek, “Bu birliktelik hepimizi heyecanlandırdı. Artık son üç haftaya daha farklı bir atmosferde girmeliyiz” dedi.

ŞAVLUK: “LİG BİTİMİNDE HESAPLAŞALIM”

Çok stresli bir tablo içinde olduklarını belirten Denizlispor Başkanı Şavluk, “Şahsımla ilgili olarak bir hesaplaşma yapılacaksa bu lig bitimine bırakılmalıdır. Biz bu ligde puanı silinen iki takımdan biriyiz. Puan silmenin takımın moral ve motivasyonuna verdiği zarar çok fazla. Son üç haftada canla başla elimizden gelenin en iyisini yapalım. Bize sahip çıkanlar biraz daha öne çıkmalı. Büyüklerimizin desteği bize heyecan verdi. Biz kötü bir takıma sahip değiliz. Sadece şanssızlıklar yaşadık. Özellikle lobi gücümüzün eksikliğini hissettik. Eski başkanlarımız lobi gücümüz adına pozitif katkı sağlayacaktır” dedi.

“ACİL 1 MİLYON LİRA LAZIM”

Yeşil siyahlı kulübün son üç haftaya girerken mali problemlerinin sürdüğüne de işaret eden Şavluk: “Mali sorunlar sürüyor. Son üç haftaya girerken 1 milyon liraya ihtiyacımız var. Bu konuda da ciddi destek bekliyoruz” dedi.

İPEK: ­TARTIŞMANIN SIRASI DEĞİL
Denizlispor eski başkanı Ali İpek, Denizlispor’un tüm Denizli’nin malı olduğunu hatırlatarak, “Önümüzde çok kritik üç maç var. Herkes eteğindeki taşı dökecek ama şimdi zamanı değil. Gelecek için çok önemli bir üç hafta var önümüzde. Yöneticilik kolay bir iş değil bunların bilincindeyiz. Bu yokuşu tüm Denizli olarak geçmemiz lazım. Takıma da çok görev düşüyor. Kendilerini toplamalılar” dedi. İpek yeşil siyahlı takımın iyi bir kadroya sahip olduğunun da altını çizerken, “Geriye bakmamak, iyi günlerin hesabını yapmak lazım. Herkesi maçta görmek istiyorum. Yüzümüz ak bu işten çıkacağız” dedi.

URHAN: MADDİ MANEVİ YANINIZDAYIZ
Denizlispor eski başkanlarından Selami Urhan ise yeşil siyahlı yönetime destek sözü verirken, “Ligde son üç haftamız. Maddi manevi ne destek vermemiz gerekiyorsa vereceğiz. Fakat bit tek bizimle olmaz. Tüm Denizli’nin destek vermesi lazım.Spor kulüplerinin şehirlerin gelişimindeki fonksiyonu çok yüksektir. Denizlispor düşerse Denizli şehri düşer” dedi.

KIBRISLIOĞLU: BU İŞ İNANMAKTAN GEÇER
Geçen yıl aynı zorlu süreci kendisinin başkanlığı döneminde yaşadığını hatırlatan Denizlispor eski başkanlarından Hasan Kıbrıslıoğlu ise; “Bu iş inanmaktan geçer. Herkes bu takıma sahip çıkmalıdır. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Ben ligde kalacağımıza yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..