REKLAMI GEÇ

Savunma duvarı çöktü

Savunma duvarı çöktü

Denizlispor’da zorlu Karşıyaka maçı öncesi Tuna Üzümcü’den kötü haber geldi. Tuna devreyi kapattı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 24 Kasım 2015 Salı, 10:55

PTT 1. Lig’de evinde Adana Demirspor’a puan kaybeden Denizlispor aynı maçta defansın deneyimli ismi Tuna Üzümc’yü de kaybetti. Bir pozisyonda sakatlanarak oyunu terk eden deneyimli futbolcunun dün çekilen MR’ında kasığında açılma tespit edildi. Denizlispor sağlık ekibi yeşil siyahlı defans oyuncusunun devreyi kapattığını teknik ekibe rapor etti.

DEFANS BLOĞU ÇÖKTÜ
Denizlispor’da sakatlığı süren ve düz koşularını sürdüren Cem Tosun ile kolu kırılan Bulgar defans oyuncusu Dimov da devreyi kapatan futbolcular arasında. Teknik Direktör Ali Yalçın’ın defanstaki üç deneyimli ismi de kaybetmesi yeni arayışları beraberinde getirdi.

DENEYİMİN YERİNE GENÇLER
Yeşil siyahlıların Cuma günü Karşıyaka ile oynayacağı maçta sakat defans oyuncularının yerine büyük olasılıkla altyapıdan takviye yapılacak.

Son maçta oyuna dahil olan Cenk Gönenç ile birlikte defans hattında U21 takım stoperi Ramazan Özkan’ın görev alması bekleniyor. Ali Yalçın’ın göreve geldikten sonra A Takım kadrosuna aldığı genç futbolcu Karşıyaka maçında sürpriz olmayacak. Yalçın yine altyapıdan stoper Muhammet Er’i de kadroya dahil etti. Ramazan ve Muhammet’in bu hafta profesyonel yapılması bekleniyor. Diğer yandan yeşil siyahlılar kritik maç için bir gün önceden İzmir’e gidecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..