REKLAMI GEÇ

Selvi: kimse bizi rezil edemez!

Selvi: kimse bizi rezil edemez!

Denizlispor’da kaybedilen Eskişehirspor maçı sonrası Başkan Yardımcısı Ahmet Selvi isyan etti. Yönetimin üzerine düşeni yaptığını hatırlatan Selvi: “Kimse bizi rezil edemez” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Şubat 2018 Salı, 12:07

Denizlispor’da kaybedilen Eskişehirspor maçı sonrası yönetim isyan etti. Başkan Yardımcısı Ahmet Selvi “Ne dedilerse yaptık. Mazeret zamanı değil” dedi.

Takımın bu şekilde oynamasının endişe verici olduğunu söyleyen Selvi, “Ne dedilerse yaptık. Yönetim üzerine düşenin fazlasını yapmıştır. Futbolculara paraları ödendi, ödenmeye de devam ediyor. Hocamızın istediği 8 transferi takıma kazandırdık. Artık kaybetme ve mazeret yaratma zamanı değil” dedi.

KİMSE BİZİ REZİL EDEMEZ
“Kimse bizi ve Denizli’nin markası Denizlispor’u kamuoyuna rezil edemez” diyen Ahmet Selvi, “Bu takım kendi saha ve seyircisinin önünde, hayati önem taşıyan bir karşılaşmayı kaybetmiştir. Bunun mazereti olmaz. O kadar seyirci gelip bizi desteklemiştir. Onlara da yazık. Bu kişiler Denizlispor sevdalısı ve galibiyet görmek için geldiler, destek verdiler. Bu olay bizi bu duruma getirenlere pahalıya patlar” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..