REKLAMI GEÇ

ŞEMİKLER’DE İLDİZ RÜZGARI

ŞEMİKLER’DE İLDİZ RÜZGARI

Denizlispor’da Teknik Direktör Yücel İldiz takımla ilk idmanını gerçekleştirdi. Yeşil siyahlılarda sancılı günlerin ardından morallerin yerine geldiği gözlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Ekim 2018 Salı, 12:47

Denizlispor’un yeni teknik patronu Yücel İldiz takımla birlikte ilk çalışmasını dün akşam resmi imza töreninin ardından yaptı. Mbamba ve Burak Altıparmak’ın doğum gününün de kutlandığı idman renkli görüntülere sahne olurken, sancılı sürecin ardından takımın moralinin yüksek olduğu görüldü.

Cuma akşamı oynanacak Afyon Afjetspor maçının hazırlıkları ısınma hareketleri ve gruplar halinde yapılan koşu çalışması ile başladı. Dar alanda pas çalışması yapan Horozlar antrenmanı çif kale maçla tamamladı.

Teknik Direktör Yücel İldiz Afyan karşısında galibiyet hedeflediklerini, karşılarında sert bir takım bulacaklarını belirterek; ““Lige yeni çıkan takımlar çok sert. Hatayspor olsun Afyonspor olsun bu ligde kadrolarını korudular. Hem de iyi takviyeler gerçekleştirdiler. Her takımla başa baş oynuyorlar. Bizde iç sahada biraz daha zorlanıyoruz. Kadro yapılanmasından dolayı… Kazanarak başlamak istiyoruz. İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Önümüzde çok maç var her maçın stratejisi farklı olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..