REKLAMI GEÇ

SERİYİ BOZMAYALIM

SERİYİ BOZMAYALIM

Yeşil siyahlıların iyi bir seri yakaladığını söyleyen Ali Fırat, Bandırma deplasmanında da kazanacaklarını kaydetti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 19 Ocak 2017 Perşembe, 08:35

Sezon başından bu yana ilk kez üçte üç yapan Denizlispor’da seri galibiyetler yönetimi iştahlandırdı. Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

Hafta sonunda Bandırmaspor karşısında zor bir maça çıkacaklarını belirten Fırat, “Bizim deplasmanda iyi puanlar toplamış olmamız Bandırma’nın zor bir deplasman olduğu gerçeğini değiştirmez. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Burak Altıparmak ve Cenk gibi iki önemli oyuncumuz kart cezalısı ama görev alacak diğer arkadaşlarımız da bu eksiklikleri hissettirmeyecektir. Ben futbolculara güveniyorum. Kazanmak için her şeyi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizim için evimizdeki Adana Demirspor maçı öncesi motivasyonun tavan yapması tüm şehrin havaya girmesi bakımından bu maçı kazanmak çok çok önemli. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtmak istiyoruz. Rehavete kapılmıyoruz. Rakibi küçümsemiyoruz” diye konuştu.

Asbaşkan Ahmet Selvi ise Denizlispor’un ligin en iyi takımlarından biri olduğunu belirterek, “Böyle bir oyuncu grubu ile çalışmak çok güzel. Tam bir takım hüviyetindeyiz. Son derece karakterli oyunculardan kurulu bir takımız. Gerek teknik heyet gerekse futbolcular son derece gayretli ve fedakarca hareket ediyor. Böyle bir ortamda başarı kaçınılmaz. Bu birlikteliğin sürmesini diliyoruz. Ligde her takımı yenecek güçteyiz. Taraftarımız şehir havaya girdi. Bu güzel atmosferi sürdürmek için Bandırma deplasmanında kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Ligin iyi takımlarından birine karşı oynayacağız ama üç puanı alan taraf biz olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Özgür EROĞLU   -  Bağlantı 20 Ocak 2017, 12:00

bandırmaspor deplasman tribünü açmıyor lütfen ilgi alaka gösterin