REKLAMI GEÇ

“Silinen puanı geri alacağız”

“Silinen puanı geri alacağız”

Hafta sonunda Elazığspor ile karşılaşacak yeşil siyahlılarda Teknik Direktör Ali Yalçın, “Silinen 3 puanı Elazığ deplasmanında yerine koyacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Şubat 2016 Salı, 10:45

PTT 1. Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Denizlispor hafta sonunda zorlu Elazığ deplasmanına konuk olacak. Devre arasında takviye yaparak takımı güçlendirme olanağı bulamayan yeşil siyahlılarda tüm olumsuzluklara rağmen Teknik Direktör Ali Yalçın umudu ve iddiasını koruyor.

Yeşil siyahlı teknik adam Denizlispor’un silinen üç puanını Elazğspor deplasmanında yerine koyma sözü verdi.

Camiaya seslenen Ali Yalçın, ” “ Önümüzdeki hafta Pazar günü deplasmanda yapacak olduğumuz Vertaş Elazığspor maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Sakatlığı bulunan futbolcularımızın hepsi düzeldi. Gol yollarındaki sıkıntılarımızı da Genkov ve Şaban’ın performansını yükselterek gidereceğiz. Hafta sonu da galip gelip, silinen 3 puanımızı yerine koyacağız. Vertaş Elazığspor ligde üst sıralarda bir takım ama yenebilecek güce sahibiz futbolcularıma güveniyorum. Mevcut yönetim kurulumuzun da devam etmesi futbolcularımızın kafasındaki soru işaretlerini kaldırdı. Maça daha rahat çıkacaklar” dedi.

Diğer yandan yeşil siyahlılar zorlu maçın hazırlıklarını Şemikler’deki Haluk Ulusoy tesislerinde sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..