REKLAMI GEÇ

ŞİMŞEK : BİZ DERSİMİZE ÇALIŞTIK

ŞİMŞEK : BİZ DERSİMİZE ÇALIŞTIK

Denizlispor teknik patronu Şimşek dünkü çalışma öncesi soruları yanıtladı, Adanaspor maçına ilişkin ‘Biz dersimizi çalıştık’ dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Ağustos 2017 Salı, 11:43

Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Denizlispor’da Teknik Direktör Yusuf Şimşek dünkü çalışma öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İyi hazırlandıklarını söyleyen Şimşek, “Şu ana kadar yaptığımız çalışmaların karşılığını almak istiyoruz. Adanaspor da bizim gibi kadrosunu dağıtmayan bir kulüp. Hatta üzerine transfer de yaptılar. Futbolcu kardeşlerime güveniyorum. Emeklerimizin ve fedakarlıklarımızın karşılığını Adana’da alacağımızı düşünüyorum. Hazırlıklarımız sürüyor, maç gününe kadar da sürecek” dedi.

Rakibin üst ligden düşen bir takım olduğunun hatırlatılması üzerine değerlendirmelerini sürdüren Şimşek, “Biz gerekli analizimizi yaptık. Geçen yılki maçlarını bu yıl oynadıkları hazırlık maçlarını takip ettik. Yavaş yavaş takıma anlatmaya başladık. Zor bir maç olacak. Bu ligde kolay maç yok. Özellikle kondisyona dayalı, kuvvede dayalı maçlar oluyor. Onun için iyi çalıştığımızı düşünüyorum. Rakibin kim olduğu önemli değil, çıkıp Denizlispor’a yakışan bir şekilde oynamak istiyoruz” dedi.

Sakat futbolcuların durumunun sorulması üzerine ise ; “Cenk’in sakatlığı bizi üzdü. Ardından Veli Acar da sakatlandı. Kappel zaten sakattı. Üç futbolcumuz da takımın dinamolarındandı. Biz bahane üretmeyeceğiz. Sakatların yerine oynayacak arkadaşlarımız da en iyi şekilde performanslarını göstereceklerdir. Takımın durumundan memnunum. Arkadaşlıklarından, çalışmalarından, bizle olan diyaloglarından gayet memnunum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..