REKLAMI GEÇ

SKANDAL ATAMA

SKANDAL ATAMA

Denizlispor’un ligde oynayacağı kritik Çaykur Rizespor maçının hakemi Eskişehir Bölgesi hakemlerinden Suat Arslanboğa oldu. Skandal atamaya Denizlispor yönetiminin tepkisi gecikmedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Nisan 2018 Perşembe, 11:46

Merkez Hakem Kurulu, cumartesi günü Denizli’de oynanacak Denizlispor – Çaykur Rizespor maçının hakem kadrosunu belirledi.

Buna göre maçı Eskişehir Bölgesi hakemi  Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa’nın yardımcılıklarını ise Alpaslan Dedeş ve Candaş Erbil yapacak.

Bu atama Denizlispor cephesini kızdırdı. Ligde Eskişehirspor ve Samsunspor ile birlikte ligde kalma savaşı veren Denizlispor’un maçına Eskişehir Bölgesi hakeminin atanması Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve asbaşkan Ali Fırat’ın tepkisini çekti. Yeşil siyahlı taraftarlar da ikilinin sosyal medyadaki paylaşımlarına destek çıktı.

Asbaşkan Ali Fırat hakem atamasının yanında Eskişehirspor’un yeni teknik patronu Yılmaz Vural’ın ‘Federasyondan arayıp Eskişehirspor’a git, bu takım ligde kalmalı’ açıklamasına da değinerek ‘Temiz futbolda kirli işler’ başlıklı bir paylaşım yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..