REKLAMI GEÇ

SKANDAL ATAMAYA DENİZLİSPOR CEPHESİ TEPKİLİ

SKANDAL ATAMAYA DENİZLİSPOR CEPHESİ TEPKİLİ

Denizlispor’da Rizespor maçına Eskişehirli hakemin atanmasına olan tepki yönetime kadar sıçradı. Yeşil siyahlı kulüp MHK’yı ‘Yanlıştan dönün’ diyerek uyardı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Nisan 2018 Perşembe, 15:18

Merkez Hakem Kurulu, cumartesi günü oynanacak Denizlispor – Çaykur Rizespor maçına Eskişehir Bölgesi hakemi Suat Arslanboğa’yı atadı. Bu atamaya taraftarın ardından Denizlispor Kulübü de tepki koydu.

Yeşil siyahlı yönetim kurulu yaptığı açıklamada MHK’yı yaptığı hatadan dönmeye çağırırken; “MHK Başkanlığı’nın bugün açıkladığı hakem atamaları camiamızda büyük endişe duyulmasına neden olmuştur.

Taraftarlarımızın Çaykur Rizespor karşılaşmasının orta hakemi olarak atanan Eskişehir bölgesi hakemi Suat Arslanboğa’nın tarafsız bir maç yöneteceğine dair ciddi şüpheleri bulunmaktadır. TFF, MHK ve ilgili tüm kuruluşların bu yanlıştan acilen dönmesi gerekmektedir.

Ligimizin sonuna yaklaşırken final maçı niteliği taşıyan önemli karşılaşmaların aynı saatte oynanması gerektiğini hatırlatır, adaletli bir lig olması için tüm futbol camiası elinden geleni yapmalıdır.

Futbolu yönetenlerden yegane beklentimiz ise Türk Futbolu’nda adil bir yarışma ortamını sağlamalarıdır” şeklinde açıklama yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..