REKLAMI GEÇ

Sportif değil teknik direktör

Sportif değil teknik direktör

Denizlispor’da zorlu Büyükşehir Belediye Gaziantepspor maçı öncesi sürpriz gelişme. Sportif Direktör Ali Tandoğan, profesyonel takım antrenörü yapıldı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 21 Ekim 2016 Cuma, 15:21

Denizlispor’da olağanüstü gelişmeler yaşanıyor. Mersin İdmanyurdu maçında bırakılan iki puandan sonra Samsunspor ve Boluspor maçlarından eli boş dönen yeşil siyahlılarda Teknik Direktör Selahattin Dervent’in durumu tartışma konusu olmuştu.

Taraftarlar sosyal medyada Dervent’i istifaya çağırırken, puan kayıplarının sorumlusu olarak onu işaret etmişti.

Yeşil siyahlılarda sulan tam durulmuşken bu kez bir adım yönetimden geldi. Bazı yöneticiler hafta içindeki toplantıda Dervent’in istifasının istenmesi gerektiğini savunmuş fakat deneyimli teknik adamdan bir rapor alınması kararlaştırılmıştı.

Bugün ise olağanüstü gelişmeler yaşandı. Yeşil siyahlı kulüp Dervent’in görevine son vermedi ama Sportif Direktör olarak göreve getirdiği Ali Tandoğan’ı ‘profesyonel takım antrenörü’ yaptı.

21102016_ali_s2

Yeşil siyahlıların Tandoğan ile imzaladığı sözleşmeyi TFF’ye bildirdiği belirtilirken, federasyonun resmi internet sitesinde Ali Tandoğan ile bugün anlaşma yapıldığı bilgisi yer aldı. TFF’nin internet sitesinde takımın sorumlu antrenörü yine Selahattin Dervent olarak gösteriliyor.

Denizlispor Kulübü’nde yaşanan bu olağanüstü gelişmenin ardından bir açıklama bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..