REKLAMI GEÇ

STOPERE İKİ ADAY

STOPERE İKİ ADAY

Yeni sezonda güçlü bir defans oluşturmak isteyen yeşil siyahlı kurmaylar rotasını yurt dışına çevirdi. İspanya ve Arnavutluk’tan iki stoper adayı Horozun gündeminde.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Haziran 2018 Pazar, 14:07

Yeni sezona güçlü bir kadro ile başlamak isteyen Denizlispor yönetimi defans hattına da takviye yapmayı planlıyor. Yeşilsiyahlı kurmayların hedefinde olan futbolcular ise İspanya ve Arnavutluk’ta forma giyiyor.

Denizlisporlu kurmaylara menajerler aracılığı ile önerilen İspanya 2. Lig ekiplerinden Real Zaragoza’nın 30 yaşındaki stoperi Bruno Caldini Perone’nin Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı kaydedildi.

Brezilya asıllı olmasına rağmen İtalyan pasaportuna sahip futbolcu futbsol yaşantısının önemli bölümünü kendi ülkesinde geçirdi.

Denizlispor’un diğer stoper adayı ise Arnavutluk’un Vllaznia takımında oynayan 23 yaşındaki futbolcu Denis Pjeshka. Ülkesinin U21 Milli takımında bir dönem dikkat çeken genç oyuncunun da yeşil siyahlı kulübe sıcak baktığı öğrenildi.

Diğer yandan Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek transfer çalışmalarının sürdüğünü yarından itibaren görüşmelerin başlayacağını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..