REKLAMI GEÇ

Takım hocasız

Takım hocasız

Yeşil siyahlılardaki hoca ve yönetim krizi sonrası yeşil siyahlılar deplasmana başlarında hocaları olmadan gitti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Nisan 2017 Cuma, 09:42

Denizlispor’da bir süredir süren yönetim krizinde dün yeni gelişmeler yaşandıysa da hoca konusunda çözüm bulunamadı. Kulüp idarecileri ile görüştükten sonra istifa kararı alan fakat bir grup yeşil siyahlı yöneticinin istifasını durdurmaya çalıştığı Teknik Direktör Ali Tandoğan, evinde beklemeyi sürdürürken yeşil siyahlı kafile zorlu Balıkesir deplasmanına başlarında hocaları olmadan gidiyor. Kafilenin bugün öğleden sonra yola çıkması bekleniyor.

Zorlu maçta takımın başında kimin görevlendirileceğine şimdilik karar verilmedi.

Buna karşın Teknik Direktör Ali Tandoğan ise fesih işlemleri için yeşil siyahlı yetkililer ile görüşmeyi bekliyor.

Denizlisporhaber.com’un sorularını yanıtlayan Ali Tandoğan, “Şu ana kadar ne fesih işlemleri için ne de başka bir konuda beni arayan olmadı. Bu camia benim camiam. Zaman zaman ayrılıklar olur. Önemli olan kimse ile gönül bağını koparmadan, medeni bir şekilde ayrılmak. Denizlispor’u bıraktığımız nokta ise hiç de kötü bir yer değil. Hele önceki sezonlara göre çok daha başarılı bir noktada takımdan ayrılıyoruz. Benim için rahat” diye konuştu.

Diğer yandan yeşil siyahlılar Balıkesirspor’la Pazar günü Balıkesir Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Emre Malok, Mehmet Şahan Yılmaz ve Mehmet Salih Mazluk hakem üçlüsü ise maçı yönetecek.

Yeşil siyahlılarda geçen hafta kırmızı kart gören Burak Altıparmak takımdaki yerini alamayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..