REKLAMI GEÇ

TAKIM REHABİLİTE EDİLECEK

TAKIM REHABİLİTE EDİLECEK

Yönetim kaosundan etkilenen takımda Manisa ve Urfa yenilgileri moralleri dip yaptırdı. Teknik sorumlular önce takımın moralini kendine getirecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Nisan 2017 Salı, 10:29

Denizlispor’da keyifler kaçtı. Şanlıurfa yenilgisinin ardından Manisa’da öne geçtiği maçı veren Horozların morali bozuldu.

Yeşil siyahlıların iki çalıştırıcısı Kenan Atik ve Ali Yalçın hafta boyunca takımı rehabilite etmeye çalışacak.

Özellikle yönetim içindeki kaostan etkilenen futbolcuların son dönemde yeterli çalıştırılmadıkları da ortaya çıktı.

Manisaspor maçının ikinci yarısında bazı oyuncuların oyundan düşmesi, bazı futbolcuların ise aşırı gerginlik belirtisi göstermesi Yalçın ve Atik’i harekete geçirdi.

Elazığspor maçının hazırlıklarına bugün başlayacak olan yeşil siyahlılar izin yapmayacak. Önlerindeki sıkışık maç programı nedeniyle aralıksız hazırlıklarını sürdürecek olan Horozlarda, takımın kondisyonu da alarm veriyor.

Öğrencilerinin geride kalan süreç içinde saha dışı faktörlerden çok etkilendiklerini söyleyen teknik sorumlu Ali Yalçın denizlisporhaber.com’a yaptığı değerlendirmede, “Kimse merak etmesin. Kötü gidişe dur diyeceğiz. Takım toparlanacaktır. İyi oyunculardan kurulu bir takımımız var. Bir maç alıp rahatlayıp önümüzü görmek istiyoruz” dedi.

Moritz’den cezalı olduğu için faydalanamadıklarını da söyleyen Ali Yalçın, Veli ve Alperen sezonu kapattı. Anıl sakatlıktan yeni çıktı. Bu nedenle tam olarak faydalanamadık. Hazır olduğunda takıma daha çok katkı koyacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

han   -  Bağlantı 25 Nisan 2017, 14:44

alın şu beş maçı da bak o zaman nasıl doluyor tribün.
sonra yollarıda yaptık mı, kim tutar Denizli’yi