REKLAMI GEÇ

TAKIM SAVUNMASINDA DAHA İYİ DURUMDAYIZ

TAKIM SAVUNMASINDA DAHA İYİ DURUMDAYIZ

Ligde 9’ncu haftada Denizlispor’un başına geçen Teknik Direktör Yücel İldiz takım savunmasında önemli mesafeler katettiklerini söyledi, “Daha iyi durumdayız” dedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 17 Ocak 2019 Perşembe, 09:05

Sezona Osman Özköylü önderliğinde başlayan Denizlispor’da takımın başına 9’ncu haftadan itibaren geçen ve 9 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik alarak Horozlara yenilgiyi unutturan Yücel İldiz takım savunması konusunda önemli mesafeler katettiklerini söyledi.

İlk haftalarda takım savunmasındaki sıkıntılardan şikayet eden deneyimli teknik adam devre arasına kadar savunmada istediği düzeni tutturamamıştı.

Savunmada Cenk takımdan ayrılırken Balıkesirspor’dan Oğuz Yılmaz transfer edilmişti. Takviye sonrası Yeni Malatyaspor ve Çaykur Rizespor ile iki hazırlık maçı oynayan yeşil siyahlılar Teknik Direktör Yücel İldiz’i memnun etti.

Antrenman öncesi soruları yanıtlayan İldiz takım savunması konusunda ilerleme gösterdiklerini kaydederek; “Daha iyi durumda olduğumuzu söyleyebilirim. Gerek sayısal anlamda gerekse takım oyunu anlamında. Devrenin son müsabakasını hatırlayınız. Son derece önemli bir maçtı. Karabük’ten motivesi çok zor bir müsabakadan gelmiştik. Saçma sapan goller yemiştik. İstanbulspor maçında ciddi oynadık. Rakibe pozisyon vermedik. Oturaklı bir takım, olgun bir takım hüviyetindeydik. O oyunun üzerine katarak gitmemiz gerekiyordu. Devre arasında yaptığımız çalışmaların hepsi o anlamda oldu. İyi de oldu. Şu anda aldığımız geri dönüşler son derece iyi. Malatyaspor ve Çaykur Rizespor maçları son derece ciddi hazırlık maçlarıydı. Orada da gördük. Oyunumuzun üzerine katarak gidiyoruz” diye konuştu.

Yeni transferler ile birlikte oyun içinde hamle şanslarının arttığını da belirten Teknik Direktör Yücel İldiz, “Gençlerbirliği maçında Burak’ı bir hamle oyuncusu olarak kenarda oturtmuştuk. Oyuna girdikten sonra da sonuç aldığımızı düşünüyorum.  Kehinde transferinin yanı sıra kanada bir oyuncu daha transfer etmek istiyoruz. Hamle şansımız daha da artacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..