REKLAMI GEÇ

TAKIMA BİR GÜN İZİN, SAKATLAR BALIKESİR’E YETİŞECEK

TAKIMA BİR GÜN İZİN, SAKATLAR BALIKESİR’E YETİŞECEK

Denizlispor’da Ankaragücü maçının ardından Teknik Direktör Fatih Tekke takıma bir gün izin verdi. Sakat futbolcuların da Balıkesir maçına yetişmesi bekleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Nisan 2018 Salı, 11:11

Denizlispor’da hafta sonunda Ankaragücü karşısında alınan 3-1’lik galibiyet moralleri yükseltti. Teknik Direktör Fatih Tekke, Balıkesir maçının pazartesi günü olması nedeniyle hafta başında takımı ile son çalışmasını yaptı ve öğrencilerine bir gün izin verdi.

Ankaragücü maçında oynayan futbolcuları ile yenileme çalışması yapan Tekke dünkü çalışmada maçta görev almayan öğrencilerine rutin program uyguladı.

Yeşil siyahlılar Balıkesir maçı hazırlıklarına ise yarın başlayacak. Denizlispor’a sakatlardan da iyi haber geldi. Yşil siyahlı sağlık ekibi Eze’nin yarınki antrenmandan itibaren takımla çalışmalara başlayacağını bildirirken Keremcan’ın da perşembe günü takımla çalışmalara katılması bekleniyor.

Sportif Direktör Bülent Ertuğrul yarından itibaren Balıkesir maçına odaklanacaklarını belirterek, “Önümüzdeki her maç final niteliğinde. Ankaragücü maçını unutup Balıkesir maçına odaklanacağız. Zorlu deplasmandan istediğimiz puanları çıkaracağımıza inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..