REKLAMI GEÇ

TAKIMDAN GALİBİYET SÖZÜ

TAKIMDAN GALİBİYET  SÖZÜ

Denizlisporlu futbolcular taraftarı önlerindeki ilk maçlarında kazanarak hem Adanaspor yenilgisini unutturacak hem de taraftara galibiyet hediye edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Ağustos 2017 Perşembe, 12:59

TFF 1. Lig’in ikinci haftasında İstanbulspor’u ağırlayacak olan Denizlispor’da futbolcular galibiyet sözü verdi. İç sahadaki ilk karşılaşmada sezonun ilk puanlarını alacaklarını söyleyen yeşil siyahlı futbolcular  ‘Adanaspor yenilgisini unutturacağız” dedi.

Yeşil siyahlıların forveti Yasin Ozan, Adanaspor yenilgisini telafi etmek istediklerini kaydederek, “Maçı kazanmamız benim gol atmamdan daha önemli. Forvet için gol çok önemlidir ama önceliğim maçı kazanmak. Elimden gelenin en iyisini yapacağım” diye konuştu.

Yeşil siyahlıların genç oyuncusu Şevki Çınar ise tüm taraftarları maça davet ederken, Yusuf hoca ile yeniden forma şansı bulup eski günlerime dönmek istiyorum” dedi.

Defans oyuncusu Ömer Alp Kulga ise Cenk’in sakat oluşunun ilk maçta takımı etkilediğini belirterek, “İstanbulspor karşısında kazanarak Adanaspor maçını unutturacağız. Yusuf Hoca’da bize karşılaşabileceğimiz durumları anlattı. Gerekli analizleri yaptık. Topu ayağımızda tutabilirsek, paylaşırsak istediğimiz sonucu alacağımızdan eminim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..