REKLAMI GEÇ

TANDOĞAN: ALLAH SABIR VERSİN

TANDOĞAN: ALLAH SABIR VERSİN

Ali Tandoğan görevden resmen ayrıldı. Giderken de taraftar ve futbolculara mesaj verdi: Allah sabır versin.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Nisan 2017 Cuma, 17:36

Denizlispor’da önceki gün baskılar karşısında istifa eden Teknik Direktör Ali Tandoğan ile kulübün ilişkisi kesildi. Yeşil siyahlı yöneticilerin bir kısmı bu gün öğleden önce tesislerde yönetim kurulunu toplayarak karar aldı. Toplantıda hazır bulunan yönetim kurulu üyeleri fotoğrafı ile birlikte sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Teknik direktörümüz Ali Tandoğan’ın sözlü olarak sunduğu istifasının kabul edilmesi kararı alınmıştır” denildi.

ŞİFAHEN İSTİFA VURGUSU
Yeşil siyahlılardan yapılan açıklamada ‘sözlü istifa’ vurgusunun özellikle yapılmış olması sözleşmenin nasıl feshedildiğini de sorgulatmış oldu. Teknik Direktör Ali Tandoğan’ın şifahen istifa ettiği fakat yazılı istifada bulunmadığı kaydediliyor. Bu durumda yeşil siyahlı kulübün teknik adamın sözleşmesini tek taraflı feshetmiş olabileceği de belirtiliyor. Diğer yandan Tandoğan’ın istifasının kabul edildiği yönetim kurulu toplantısında sadece başkana yakın isimler yer aldı. Başkan yardımcıları Mustafa Üstek, Mehmet Uz’un yanı sıra asbaşkanlar Taner Atilla, Ahmet Selvi, Necip İrdem ve Ali Fırat toplantıya katılmayan isimlerden bazılarıydı.

TANDOĞAN’DAN ANLAMLI PAYLAŞIMLAR
Sözleşmesinin fesih edildiğini twetter hesabından takipçilerine duyuran Ali Tandoğan ise manidar değerlendirmelerde bulundu. “8 ay 8 sene gibi tecrübe kazandırdı” diyen Tandoğan, “Denizlispor taraftarına ve oyuncularına Allah sabır versin” dedi. Benzer bir açıklamayı aynı ekiple çalışan Denizlispor eski teknik patronlarından Engin İpekoğlu da vermiş, “Oyunculara, taraftarlara ve camiaya Allahn sabır versin” demişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..