REKLAMI GEÇ

Tandoğan’ın başı büyük dertte

Tandoğan’ın başı büyük dertte

Sezon başındaki kadro kalabalığının antrenmanları olumsuz etkilediğine yakından tanık olan Tandoğan bu kez işi sıkı tutmak istiyor. Tandoğan kampa sınırlı sayıda oyuncu götürecek.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 4 Ocak 2017 Çarşamba, 11:06

Denizlispor, yarın Antalya’da kampa girecek. Yeşil siyahlılarda Teknik Direktör Ali Tandoğan ise kampa hala kimlerin gideceğine karar veremedi.

Yeşil siyahlı kulübün Denizli Büyükşehir Belediyespor’u pilot takım seçmesinin ardından yeşil siyahlı takımdaki futbolcuların geleceği de merak konusu oldu.

Altyapı dahil Denizlispor’da forma şansı bulamayan oyuncularını pilot takımda değerlendirmek isteyen Tandoğan aynı zamanda kamp kadrosunu da sınırlamak istiyor.

Bu nedenle yabancılara ilişken raporu yönetime sunan Tandoğan yerli oyuncular konusunda da büyük bir kararsızlık yaşıyor. Yeşil siyahlı kulübün transfer konusundaki girişimlerinin ise şu ana kadar sonuçsuz kalması genç teknik adamın elini kolunu bağlıyor.

Bir yanda kampı daraltma isteği diğer yanda transfer yapamama durumu Tandoğan’ın  tercihlerini zaten kötüleştirirken Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün de varlığı ortalığı daha da karıştırdı.

Genç teknik adamın istediği antrenmanları ancak kampın ilerleyen günlerinde yapabileceği konuşuluyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..