REKLAMI GEÇ

TANER ATİLLA: PAKET PRİM UYGULAMASI SÜRECEK

TANER ATİLLA: PAKET PRİM UYGULAMASI SÜRECEK

Denizlispor’da destek ziyaretlerini sürdüren Asbaşkan Atilla, işadamı Seyfi Başer ile görüştü. Akşam toplanacak yönetim paket prim uygulamasını bozmayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Aralık 2016 Salı, 13:45

Denizlispor yönetimi bu akşamki yönetim kurulu toplantısında prim uygulamasını bir kez daha gözden geçirecek. İç sahadaki Manisaspor yenilgisinin ardından takıma bir maç prim cezası veren yeşil siyahlı yönetim bu cezanın deplasmanda alınan Elazığspor maçında uygulanması kararını almıştı.

Fakat yeşil siyahlı futbolcular zorlu deplasman galibiyeti sonrası yönetime mesaj göndererek cezanın affını ve primlerin yatırılmasını istedi.

Bu talepten sonra akşamki yönetim kurulu toplantısında prim konusu bir kez daha gündeme gelecek. Mali işlerden sorumlu asbaşkan Taner Atilla, paket prim uygulamasının sürdüğüne değinerek, “Futbolculara yapılacak ödemeler gündeme gelebilir ama paket prim uygulaması tartışmaya açık bir konu değil. Takım Ümraniye maçını da kazanarak paket primde belirtilen rakamı alacaktır” dedi.

Diğer yandan destek ziyaretlerini sürdüren Atilla işadamı Seyfi Başer ile bir araya geldi. Denizlispor’un içinde bulunduğu konumu kentin ileri gelenlerine anlattıklarını söyleyen Atilla, “Başta protokolümüz olmak üzere değerli işadamları ve halkımız ile görüşerek Denizlispor’u onlara anlatmaya devam ediyoruz” dedi. İşadamı Başer de görüşmede yeşil siyahlı yönetime başarı diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..