REKLAMI GEÇ

TARAFTAR İÇİN OTOBÜS SEFERBERLİĞİ

TARAFTAR İÇİN OTOBÜS SEFERBERLİĞİ

Denizlispor için hayati öneme sahip Samsunspor maçı öncesi taraftarlar için otobüs seferberliği başladı. Yeşil siyahlı taraftarlar Samsun yolculuğuna Cumartesi akşamı kent meydanından başlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Nisan 2018 Perşembe, 12:00

Samsunspor cephesinin seferberlik ilan etmesinin ardından Denizlispor taraftarları da harekete geçmişti. Pazar günü oynanacak ve büyük ölçüde ligde kalacak takımı belirleyecek Samsunspor – Denizlispor maçı için kentten otobüs kaldırılacak.

İlk otobüs müjdesi Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’den geldi. Makamında taraftarları kabul eden Gürlesin zorlu deplasman için iki otobüs sözü verdi.

Başkan Yardımcısı Taner Atilla’nın görüştüğü işadamları Birol Konak ve Ceylan Yaşar Kaya da birer otobüs sözü verdi.

Yeşil siyahlı taraftarları Samsun’a götürecek otobüsler Cumartesi akşamı saat 22:00’de Çınar Meydanı’ndan hareket edecek.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin “Bu önemli maçta taraftarlarımızın ricasını kırmak istemedik. Denizlispor’un bu maçı kazanarak ligde kalacağına yürekten inanıyoruz. Bu kader maçında şehrimizin takımını desteklemek için yola çıkacak tüm taraftarlarımızın yanındayız” diye konuştu.

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla ise “Böylesine önemli bir maçta taraftar desteği ile sahaya çıkmamız çok önemli. Bizler önayak olarak taraftarlarımıza elimizden gelen tüm imkanları sunmaya çalıştık. Taraftarlarımızdan deplasman tribünlerini doldurarak takımımızı desteklemelerini istiyoruz. Taraftarlarımızın en büyük sorunu olan otobüs sıkıntısını gidermek için görüşmelerimiz devam ediyor. Bizlere bu konuda destek olan Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e, Trk Tekstil Sahibi Ceylan Yaşar Kaya’ya ve Ender Dinlenme Tesisleri Sahibi Birol Konak’a yönetimimiz ve taraftarlarımız adına teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız devam ediyor, eminim otobüs sayılarımızı arttırarak Denizli’den daha çok taraftarın Samsun’a gelebilmesine olanak sağlayacağız” dedi. Yeşil siyahlı taraftarlar için otobüs arayışları sürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..