REKLAMI GEÇ

TARAFTAR İSTEDİ DENİZLİSPOR DESTEK HESABI OLUŞTU

TARAFTAR İSTEDİ DENİZLİSPOR DESTEK HESABI OLUŞTU

Yeşil siyahlı yönetim kulübe destek olmak isteyen taraftarların talebine karşılık bağış hesabı açtı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Kasım 2017 Çarşamba, 14:06

Denizlispor’da bir süredir mali tablonun düzeltilmesine yönelik atılan adımlara taraftarlar da destek olmak istiyordu. Yeşil siyahlı kulüp gelen talebi değerlendirdi ve yardım hesabı açtı.

Yeşil siyahlı kurmaylar Fibabank’ta bir yardım hesabı açarak kulübün resmi internet sitesinden kamuoyu ile paylaştı. Yapılan açıklamada; “Taraftarlarımızın ısrarla istediği bağış kampanyamız başlamıştır.

Kulübümüzün renklerine gönül veren sevgili taraftarlarımızın bizlere destek olmak amacıyla yapacağı bağışlar ile kulübümüzün kalkınmasına destek olacaklarını biliyor ve desteklerinizle iyi yerlere geleceğimize canı gönülden inanıyoruz.

Bağışlarınızı aşağıdaki hesap numaralarımıza yapabilir, sizde Denizlispor’umuzun özlediği günlere geri dönmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Denizlispor Kulübü Derneği – Fibabanka Denizli Şubesi – TR42 0010 3000 0000 0004 4523 56

Bağış yapan taraftarlarımız toplu bir şekilde sosyal medya hesaplarımızdan duyurulacak, 500 TL ve üstü bağış yapan taraftarlarımıza forma hediyesi, 1000 TL ve üstü bağış yapan taraftarlarımıza forma hediyesi ve bu sene geçerli olacak kombine bilet tanımlaması yapılacaktır” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..