REKLAMI GEÇ

TARAFTAR NE DERSE O OLACAK!

TARAFTAR NE DERSE O OLACAK!

Yeni sezon için Nike ile anlaşan Denizlispor iç saha ve deplasman formalarını taraftarın belirlemesini isteyecek.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 2 Temmuz 2015 Perşembe, 15:05

Denizlispor yeni sezona yeni forma sponsoru ile başlayacak. Yeşil siyahlı kurmaylar Nike firması ile anlaşarak yeni sezonun forma yüzü olarak bu markayı seçti. Firma ile bir yılı opsiyonlu iki yılık mukavele imzalayan Denizlispor’un, yeni sezon formalarında bundan sonra Nike patenti bulunacak. Denizlispor Store mağazasında da yeni formaların satışına sezon başından itibaren başlanacak.

ANLAŞMAK ZORUNDAYDIK
Anlaşmanın mimarı Asbaşkan Bilal Gören kamp öncesi malzeme konusunda sıkıntı yaşanmaması için sözleşme imzalama gereği duyduklarını söyledi. Gören, “Gönül isterdi ki sponsorluk anlaşmasını yeni yönetim yapsın. Fakat takım kampa gidiyordu. Malzeme konusunda sıkıntı yaşamamak için mecburen sponsorluk anlaşmasını bizler yaptık” dedi. Yeşil siyahlıların kamp malzemelerinin seçiminde ise teknik ekibin isteği doğrultusunda hareket edildiği öğrenildi.

MAÇ FORMALARINI TARAFTAR BELİRLEYECEK
Denizlispor’da yeni sezonun maç formalarını ise taraftarlar belirleyecek. Bu konuda bu güne kadar görüşü alınmayan taraftara resmi internet sayfasında seslenecek olan yeşil siyahlı kulüp, forma örneklerinden oluşan bir liste hazırlayacak ve taraftardan en beğendiği ürünleri seçmesini isteyecek. Asbaşkan Bilal Gören, “Taraftarın bu konudaki talebi tek belirleyici olacak. Bir süre sonra forma örneklerini sitemize koyarak anketi başlatacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..