REKLAMI GEÇ

TARAFTAR PLATFORMU LİDERİ HAYDAR VARAN ANILDI

TARAFTAR PLATFORMU LİDERİ HAYDAR VARAN ANILDI

Kritik Gençlerbirliği maçından bir gün önce gittiği bir mekanda çıkan tartışma sırasında silahlı saldırıda hayatını kaybeden Denizlispor Taraftar Platformu’nun lideri Haydar Varan’ı tüm taraftarlar andı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Aralık 2018 Pazartesi, 10:23

Yeşil siyahlı taraftarlar hafta içinde Gençlerbirliği maçına hazırlanırken kötü bir haberle sarsıldı. Denizlispor Taraftar Platformu lideri Haydar Varan gittiği bir eğlence mekanında sırtına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti.

Mekandaki müşteriler ile çalışanlar arasında çıkan tartışmada serseri bir kurşunun hedefi olan Varan ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamamıştı.

Varan’ın ölümü Denizlispor taraftarlarını yasa boğdu. Taraftarlar ve yeşil siyahlı kulüp de Varan’ı Gençlerbirliği maçında andılar.

Karşılaşmanın devre arasında Haydar Varan anısına Neşet Ertaş’tan ‘Haydar Haydar’ adlı türlü çalındı.

Denizlispor Kulübü de Varan’ın öldürülmesi olayına ilişkin bir açıklama yaparak; “Tribünlerimizin sevilen ismi taraftar grubu lideri Haydar Varan’ın dün gece yaşanan elim bir olayda vefat ettiğini teessürle öğrendik. Merhum Haydar Varan’a Allah’tan rahmet, başta merhumun ailesi ve yakınları olmak üzere sevenlerine ve taraftarlarımıza başsağlığı dileriz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..