REKLAMI GEÇ

Taraftardan başkana aday ol baskısı

Taraftardan başkana aday ol baskısı

Üç gün sonraki kongrede aday olmayacağını açıklayan Başkan Mustafa Üstek’in işyeri taraftarların akınına uğradı. Üstek’i omuzlarına alan taraftarlar “Büyük başkan bizi bırakma” diye tezahürat yaptı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 24 Mayıs 2018 Perşembe, 15:42

Denizlispor’da olağan genel kurul 27 Mayıs’ta gerçekleşecek. Kongre öncesi aday olmayacağını açıklayan Başkan Mustafa Üstek taraftarların baskısı ile karşılaştı.

Daha önce sosyal medyadan Üstek’in devam etmesi yönünde kampanyalar başlatan taraftarlar dün başkanın İstasyon Caddesi’ndeki işyerine gitti.

Burada üzerinde “Büyük Başkan Mustafa Üstek Bizi Bırakma” yazılı pankart açan taraftarlar meşaleler ve tezahüratlarla caddeyi inletti. Bunun üzerine taraftarların yanına gelen Başkan Mustafa Üstek bu kez omuzlara alındı ve tezahüratlar bu şekilde devam etti. Daha sonra taraftarları iş yerine davet eden Başkan Mustafa Üstek onlarla bir süre sohbet etti. Denizlispor Taraftarlar Platformu adına konuşan Haydar Varan, Başkan Üstek’ten kongrede aday olarak göreve devam etmesini istedi.

TARAFTAR SÖZ ALMAYA GELDİ
Taraftar olarak Başkan Mustafa Üstek’ten adaylık sözü almaya geldiklerini söyleyen Varan, “Başkan Mustafa Üstek ve yönetiminin çabalarını takip ettik. Onlar Denizlispor için önemli fedakarlıklar yaptılar. Taraftarlar olarak her zaman arkalarındayız. Bu yıl her zamankinden daha fazla destek verip şehirde bir hava yakalayacağımıza inanıyoruz. Kentimizin büyüklerine de bu yönetime sahip çıkıp destek olmaları konusunda çağrıda bulunuyoruz” dedi.

ÇOK BÜYÜK EMEK VERDİK
Taraftarların desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Üstek ise “Çok büyük emek verdik. Bu emeklerin boşa gitmesini istemiyoruz. Ben ve yönetimim 15 milyon lira cebimizden para verdik. Denizlispor tarihinde böyle bir yönetim yok. Denizlispor kentimizin markası. İnşallah şehrimizin önde gelenleri de sahip çıkacaklardır. Sizler bizim iyi niyetimizi biliyorsunuz” dedi.

Bunun üzerine adaylık sözü almaya geldiklerini söyleyen taraftarlara “Biraz bekleyin. Yarın her şey netleşir” diyen Başkan Üstek, “Kentimizin takımına sahip çıkılması gerekir. Bu tek başına yönetimin takımı değil. Sağolsun sayın Osman Zolan çok büyük destek oldu. Artık o da yoruldu. İş dünyasının ve tüm şehrin destek olması lazım” diye konuştu.

Orada bulunan Asbaşkan Taner Atilla ise “Merak etmeyin kongrede kimse aday çıkmazsa Başkan Üstek çıkar” diyerek taraftarı ateşlerken Başkan Mustafa Üstek de; “Taner Atilla yönetimde olduğu sürece, kentimizin ileri gelenhler ide destek olursa ben görev almaktan kaçmam. Emeklerimiz boşa gitmesin. Aksi halde bu kulübün durumu çok kötü olur” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..