REKLAMI GEÇ

Taraftardan koreografi

Taraftardan koreografi

İlk yarı tek tel dökülen takımı ikinci yarıda ateşleyen yeşil siyahlı taraftarlar galibiyetin de mimarı oldu. Maç öncesi yeşil siyahlı kareografi ise Atatürk Stadı tribünlerini şenlendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Mart 2018 Pazartesi, 11:01

Denizlispor ligde BB Erzurumspor’u Mehmet Akyüz’ün iki golüyle devirirken üç puanın mimarlarından biri de taraftarlar oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında kötü bir oyun ortaya koyan ve mücadele edemeyen yeşil siyahlı takıma ikinci yarıda ateşleyerek güç veren yeşil siyahlı taraftarlar her pozisyonda Atatürk Stadı’ndaki ses düzeyini yükseltti.

Kapalı ve maraton tribünlerinin karşılıklı tezahüratları ile vites yükselten yeşil siyahlılar, taraftarın enerjisini sahaya yansıtınca sonuç almakta gecikmedi.

Diğer yandan maçın başında taraftarlar Denizli Atatürk Stadı’nı koreografileri ile renklendirdi. Kapalı tribünde bulunan taraftarlar yeşil siyahlı renkler arasında üzerinde ‘Bizimkisi memleket meselesi’ yazan dev bir horoz pankartı açtı. Denizlispor Taraftarlar Platformu üyelerinin hazırlattığı pankartta güçlü bir horoz resmedilerek rakiplere gözdağı verildi.

Platform sorumluları Bekir Çelik, Haydar Varan ve Bilhan Yılmaz tarafından hazırlanan koreografi büyük beğeni topladı. Bilhan Yılmaz, denizlisporhaber.com’a yaptığı değerlendirmede, “Denizlispor taraftarı her koşulda takımın arkasında. Bizler sahada alınan bir kaç kötü sonuçtan sonra takımımızı terk edip gidecek insanlar değiliz. Denizlispor’a her zaman destek olduk bundan sonra da destek olacağız. Denizlispor ligde bulunduğu konumu hak etmiyor. En kısa sürede buradan çıkacağımıza inanıyoruz. Denizli olarak birlik ve beraberlik içinde kulübümüze sahip çıkmamız gerekiyor. Bu birliktelik sağlandığı sürece Denizlisporumuz daha yukarılara yükselecektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..