REKLAMI GEÇ

Taraftarın yıldızı Mehmet Akyüz

Taraftarın yıldızı Mehmet Akyüz

BB Erzurumspor maçında iki gol atarak üç puanın baş mimarlarından olan Mehmet Akyüz yeşil siyahlı taraftarlar tarafından da maçın yıldızı seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Mart 2018 Perşembe, 11:56

Denizlisporlu taraftarlar bir süredir her maçtan sonra maçın yıldızını seçiyor. BB Erzurumspor maçında iki gol atarak galibiyeti getiren Mehmet Akyüz de taraftarlar tarafından bu maçın yıldızı ilan edildi.

Denizlispor Taraftarlar Platformu üyeleri yeşil siyahlı futbolcuyu tesislerde ziyaret ederek saat hediye etti.

Denizlisporlu Taraftarlar Platformu sözcüsü Haydar Varan, “Maçın yıldızı olarak Mehmet Akyüz seçilse de bu hafta oynanan BB. Erzurumspor maçında bütün takımımız yüreğini ortaya koyarak oynadı. Biz hepsini tebrik ediyoruz, böyle oynadıkları sürece biz hep destekçileri olacağız. Ligin sonunda kendilerine yakışır şekilde takımı ligde tutacaklardır. Biz futbolcularımızın samimiyeti ve içtenliği için kendilerine teşekkür ediyoruz. Haftasonu oynanacak Altınordu karşılaşmasında deplasman tribününde yerimizi alacağız” dedi.

Taraftarlarımızın BB. Erzurumspor karşısında alınan galibiyette çok önemli bir rolü olduğunu hatırlatan Başkan Yardımıcısı Taner Atilla, “B üst tribünümüz farklı bir taraftar kültürü gerçekleştirdi. Yapılan kareografiler ülke basınında bile yer aldı ve takdir edildi. Bu birlik ve beraberliğimiz devam ettikçe iç saha maçlarımız çok güzel olacaktır. Bu haftaki maçta takımımızın 90 dakika yanında olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..