REKLAMI GEÇ

TAŞDEMİR HOROZA YAKIN

TAŞDEMİR HOROZA YAKIN

Yeşil siyahlı yönetim genç teknik adamla Ankara’da bir araya geldi. Prensipte anlaşma sağlandı detayları görüşmek üzere Taşdemir’in Denizli’ye davet edilmesi bekleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Haziran 2017 Cuma, 13:00

Teknik direktör arayışını sürdüren Denizlispor’da, Ankaragücü’nü şampiyon yapan İsmet Taşdemir ile görüşmeler başladı.

Başkan Mustafa Üstek ve 2. Başkan Taner Atilla Ankara’da bir araya geldikleri genç teknik adam ile prensipte anlaşma sağladı.

Önümüzdeki günlerde Denizli’ye davet edilerek diğer detayların konuşulması beklenen İsmet Taşdemir, Denizlispor’la çalışmaya sıcak bakarken yeşil siyahlı kurmaylar da teknik adama ayrılan bütçenin üstüne çıkmak istemiyor.

Diğer yandan Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat, İsmet Taşdemir ile görüştüklerini doğrularken, “İsmet hocamızla telefonla görüştük. Kendisini davet edip, teklif götürdük. O da bize, ‘Başka kulüp olsa pazarlık yaparım ama Denizlispor ile yapmam’ dedi. Bir görüşme daha yapacağız ve sonra sonuca gitmeye çalışacağız” dedi. Kendilerinin teknik direktör konusunda bir bütçeleri olduğunun altını çizen Asbaşkan Fırat, “Eğer hocamızla rakam konusunda anlaşırsak bir sıkıntı yok. Ancak daha fazla para talep edilirse başka isimlere yöneleceğiz” diye konuştu. İsmet Taşdemir’in haricinde yaklaşık 10 teknik direktör isminin daha bulunduğunu belirten Fırat, “Daha önce de açıkladığımız gibi eğer Taşdemir olmazsa diğer seçeneklere yöneleceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

günay   -  Bağlantı 9 Haziran 2017, 14:13

amatörsünüz amatör,,, o kadar teknik adam varken lig tecrübesi olmayan hoca ile görüşüyorsunuz saçmalık…