REKLAMI GEÇ

TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAMALIYIZ

TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAMALIYIZ

Denizlisporlu yöneticiler Samsun’da alınan puanın son derece önemli olduğunun altını çizerken galibiyeti kaçıran tarafın Denizlispor olduğu görüşünde birleşti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Nisan 2018 Pazartesi, 12:14

Denizlispor, zorlu Samsunspor deplasmanında bir puanı Mehmet Akyüz’ün iki golü ile aldı. Yeşil siyahlılar tek puan ile rakibini ateşe atarken, ligde kalma yolunda umutlarını daha da artırdı. Karşılaşma sonunda Denizlisporlu yöneticiler alınan puanın önemine dikkat çekerken galibiyeti kaçıran tarafın Denizlispor olduğunu söyledi.

ATİLLA: AYNI CİDDİYETİ KORUMALIYIZ
Denizlispor Başkan Yardımcısı Tenar Atilla maça ilişkin; “Erken gol yedik ama inancımızı kaybetmedik.. Beklemediğimiz golleri kalemizde gördük. İlk yarıyı 2-1 tamamlamamız daha umutlu oldu. Bariz üstünlük bizdeydi. Biz de onlar da kazanabilirdi. Maç gitti geldi. Öne geçmek belki içten bile değildi ancak o atmosferde bu olmadı. Henüz hiçbir şey garanti değil. Aynı ciddiyetle Gaziantep ve Bolu maçına çıkacağız. Buradan alacağımız puanlarla da ligde kalacağız” diye konuştu.

MEHMET UZ: TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAMALIYIZ
Denizlispor Başkan Yardımcısı Mehmet Uz ise; “Maça kötü başladık. İlk dakikalarda gelen goller ile dengemiz bozuldu. Daha sonra toparladık ve oyun üstünlüğünü elimize aldık. Maçz her iki takım için de gitti geldi. Rakip ikinci yarının başlarında net bir fırsatı kaçırdı. Daha sonra iyi oyunla Samsunspor’u baskı altına aldık ve ikinci golü bulduk. Beraberlikten sonra da maçı kazanacak pozisyonlar ürettik. Son vuruşlarda aceleci davrandık ve şanssızlıklar yaşadık. Maçı kazanma noktasına kadar gelmiştik. Böyle bir geri dönüş takdir edilmeli. Tüm takımı ve teknik ekibi kutluyorum. Hayati bir puan aldık. Önümüzde iki maç var. Tedbiri elden bırakmamalıyız” dedi.

ASBAŞKAN ALİ FIRAT: İNANDIK
Denizlispor Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat ise maça ilişkin; “Belki yenilseydik ligden düşecektik. Skor iyi. Memnunuz ve mutluyuz. 1 puan böyle bir deplasmandan iyidir” dedi. Buradan alınan puanla ligde kalma yolunda çok büyük avantaj elde ettiklerini kaydeden Asbaşkan Ali Fırat, “Maçın başında yediğimiz gollerle ne olduğumuzu bilemedik. Sonra bu davaya inanan futbolcu arkadaşlarımız maçı 2-2’lik noktaya getirdi. Hepimiz inandık. Futbolcu arkadaşlarımızı kutluyorum. Aynı disiplin ve oyunla Gaziantep ve ardından da Bolu’yu yenerek ligde kalacağız” ifadelerini kullandı.

İRDEM: ÇOK DEĞERLİ BİR PUAN
Denizlispor Altyapıdan Sorumlu Asbaşkanı Necip İrdem ise alınan puanın önemine dikkat çekerek, “Sezonun en kritik maçlarından birine çıktık. Samsunspor kazansaydı bizim için işler çok daha zorlaşacaktı. Bu bilinçle sahaya çıktık. Erken gelen gollere yanıt vermesini bildik. Mçı kazanacak pozisyonları da ürettik. Biraz daha şanslı olsaydık üç puanla dönebilirdik. Takım rakibe çok iyi yanıt verdi. Oyunun son dakikalarında normal olarak baskı gördük. İyi üstesinden geldik. Tüm takımı kutluyorum. Böyle zor bir atmosferden puan çıkarmak kolay değil. Ama ligde hiçbir şey bitmiş değil. Önümüzde iki maç daha var. Hata yapmadan sezonu tamamlamalıyız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ata özgür özentürk   -  Bağlantı 26 Nisan 2018, 22:52

SAMSUN’UN GİRESUN DEPLASMANINDA YAPACAKLARINA GÖRE BOLU MAÇIMIZ ÖNEM KAZANABİLİR,FİNAL BOLU’DA OLACAK DERİM.

sersem   -  Bağlantı 23 Nisan 2018, 16:08

demirspor düşecek