REKLAMI GEÇ

Tekden Denizlispor’da 10 numara arayışı

Tekden Denizlispor’da 10 numara arayışı

Tekden Denizlispor’da defans ve ileri uç transferlerinde önemli oyuncular takıma kazandırıldı. Şimdi sıra orta sahada…

/ DENİZLİSPORHABER / 21 Temmuz 2014 Pazartesi, 10:23

SELAMİ AYDIN / Tekden Denizlispor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken teknik ekip de takımı lige hazırlıyor. Özellikle defans hattına takviyeler yapan yeşil siyahlı kurmaylar son günlerde ileri uçta oynayacak önemli isimlerle de görüşmelere başladı. Son olarak Banahene ve Erçağ ile anlaşan Tekden Denizlispor’da 10 numara arayışı da sürüyor.

FİYATLAR UÇUK HOROZ BEKLİYOR
PTT 1. Lig’de bu sezon transfer ücretlerinin bir hayli yüksek oluşu, bu konuda üst sınır koyan yeşil siyahlı kurmayları zora sokuyor. En ideal transferi en düşük bütçe ile yapma planı nedeniyle transfer döneminin son günleri bekleniyor. Özellikle forvet arkası oyuncuların fiyatlarının bir hayli yüksek olduğu gözleniyor. Bu bölgeye transferi ağırdan alan yeşil siyahlı kurmaylar ellerindeki seçeneklerin fiyat indirimine gitmesini bekliyor.

BAĞLANTIYI KURACAK FUTBOLCU ŞART
Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati de bu yönde çalışmalar yapıldığını doğrularken, “İleri uç ile bağlantıyı sağlayacak ­kaliteli en az bir transfer bekliyoruz. Bunun için kafamızda bazı isimler var. Bunları yönetimle de paylaştık. Bu transferde acele etmiyoruz” diye konuştu.

KAMPA EKSİK GİTMEK İSTEMİYOR
Yeşil siyahlı teknik patron ilk etap çalışmalarını Denizli’de sürdürürken ikinci etapta Davraz Kampı’nı planladı. 1 Ağustos’ta gidilmesi planlanan kamp öncesi transferin büyük çoğunluğunun bitmesini isteyen Bizati, “Kamp öncesi transferimizin yüzde 80’ini bitirmek istiyoruz. Yönetim de aynı düşüncede. Özellikle hazırlık maçlarında oyuncuların durumunu görmek isterim” dedi.

PERFORMANSLARINDAN MEMNUN
Yeşil siyahlılarda çalışmaların sürdüğünü belirten Teknik Direktör Özcan Bizati, “Kendi tesislerimizde iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Takımın şu anki durumundan memnunum. Hazırlık maçlarında daha sağlıklı gözlem yapabileceğiz. Şu an tek eksiğimiz transferlerimiz” dedi. Futbolcularına bir gün izin veren Bizati takımı Şemikler’deki Haluk UlusoyTesisleri’nde akşam saatlerinde toplayacak. Yeşil siyahlılar arife gününe kadar çalışmalarını aralıksız sürdürecek. Bizati oyuncularına iki gün izin verdikten sonra bayramın üçüncü günü yeniden takımı toplayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..