REKLAMI GEÇ

TEKKE ÖĞRENCİLERİNİ UYARDI: SİNİRLERİNİZE HAKİM OLUN

TEKKE ÖĞRENCİLERİNİ UYARDI: SİNİRLERİNİZE HAKİM OLUN

Denizlispor pazar günü ligdeki en kritik maçlarından birine çıkıyor. Yeşil siyahlılar Samsunspor deplasmanında üç puan arayacak. Teknik Direktör Fatih Tekke zorlu maç öncesi öğrencilerini uyardı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Nisan 2018 Perşembe, 12:54

Sezonun en kritik maçı öncesi Şemikler’de hava sakin. Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdüren Denizlispor dünü tek antrenman ile geçirdi. Yeşil siyahlılarda Teknik Direktör Fatih Tekke öğrencilerine uyarılarda bulundu.

Isınma hareketleri ile başlayan antrenman dar alanda oyunla devam etti. Taktik ağırlıklı çalışmada Tekke öğrencilerine sık sık uyarılarda bulundu, oyuna müdahale etti. Çalışmaya sakatlığı süren Eze dışında herkes katıldı.

Diğer yandan hafta başından bu yana antrenmanda öğrencileri ile sık sık toplantı yapan Tekke, zorlu maç öncesi takımına seslendi, “Endişelenmeyin. Kazanacak güçteyiz. Sahaya çıkıp oyunumuzu oynayarak üç puan ile Denizli’ye döneceğiz” dedi.

Öğrencilerinden maç boyunca sakin olmalarını ve sabırlı davranmalarını isteyen Tekke, “Sinirlerinize hakim olun. Oyununuzu oynayın. Maçı geren taraf olmayın. Kart görmemeye dikkat edin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..