REKLAMI GEÇ

Tesislerde o kelime yasak!

Tesislerde o kelime yasak!

Asbaşkan Ekizler tesislerde ‘düşme’ kelimesini kullanmayı yasakladı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 26 Mart 2015 Perşembe, 11:52

PTT 1. Lig’de 21 puanla 17. basamakta yer alan Denizlispor’da ligde kalma inancı hakim. Yeşil siyahlı takım son 10 lig maçında sadece 4 puan toplasa da Boluspor deplasmanında elde edilen galibiyet ve Kayserispor maçının ilk yarısında ortaya konan futbol camianın umudunu korumasını sağlıyor.

Lig lideri Kayserispor’dan alınan 3-1’lik yenilginin ardından üç gün izin yapan yeşil siyahlılar dün Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde Adanaspor maçının ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetimindeki antrenmanda takımın moralinin yerinde olduğu gözlendi. Yeşil siyahlılarda tedavisi süren Furkan Şeker ile Milli Takım’a dvet edilen Emre Can çalışmaya katılmadı. Cem Tosun ise düz koşu yaptı.

DÜŞME KELİMESİ YASAK
Diğer yandan neredeyse 24 saatini takımla geçiren Asbaşkan Mehmet Ekizler tesislerde ‘düşme’ kelimesinin kullanılmasını yasakladı. Kendileri için böyle bir olasılık bulunmadığını söyleyen, “Kimseden düşme kelimesini duymak istemiyorum. Daha pozitif düşüneceğiz. Adanaspor maçına daha da motive olmuş bir şekilde çıkacağız. Bu maçı kazanarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..