REKLAMI GEÇ

Transferde rota değişti

Transferde rota değişti

Denizlispor’da kilitlenen transfer görüşmeleri yönetime yeni rota çizdirdi. Yeşil siyahlı kurmaylar yeni arayışlara yöneldi. Hedefte kilit isimler var.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Ocak 2018 Salı, 13:59

Denizlispor’da transfer çalışmalarının Canberk ve Atakan’dan sonra durma noktasına gelmesi yeşil siyahlı yönetimin rota değiştirmesine neden oldu. Yeni transferlerin takımla bir süre çalışma olanağı bulmasını isteyen Başkan Mustafa Üstek alternatifler isimleri de düşünmeye başladı.

EZE’DE PÜRÜZ ÇIKTI AMA…
Yeşil siyahlıların kadrosuna dahil etmek istediği Osmanlısporlu futbolcu Hasan Kılıç ile her konuda anlaşma sağlanmasına rağmen kulübü ile transfer sonlandırılamadı. Denizlispor’un Atiker Konyaspor’un forveti Eze için girişimleri de menajerlere takıldı. Kulübe çıkarılmak istenen ekstra maliyet yeşil siyahlı kurmayları bıktırdı.

BAŞKA OYUNCULARA YÖNELDİLER
Yeşil siyahlı yönetim transferdeki bu gelişmeler üzerine farklı oyunculara yöneldi. TFF 1. Lig’den iki orta saha oyuncusu için temasa geçen yeşil siyahlı kurmaylar görüşmelere başladı. Futbolculardan birinin takımı ile problemli olduğu diğer oyuncunun ise Denizlispor’da oynamak istediği fakat kulübünden izin alamadığı öğrenildi. Buna karşın bu iki futbolcuya ağırlık veren yeşil siyahlı kurmaylar ilk girişimlerinde önemli mesafe katetti.

İKİ OYUNCU GELMEK İSTEDİ
Diğer yandan Denizlispor’a haber gönderen futbolcular da oldu. Manisaspor ile sorun yaşayan forvet Axel Meye’nin menajerler aracılığı ile yeşil siyahlı kulübe transfer olmak istediği öğrenildi. Başkan Mustafa Üstek’in bu transfere sıcak bakmadığı ve futbolcuya bir teklifte bulunulmadığı kaydedildi. Ayrıca yine TFF 1. Lig’den bir kanat oyuncusunun daha yeşil siyahlı kulübe gelmek istediği, Denizlisporlu kurmayların ise ‘Kulübün ile sorunları çöz, gel’ diye yanıt verdiği öğrenildi.

OWUSU BİTTİ AMA 450’YE DEĞİL
Diğer yandan Belçika takımlarından Royal Antwerp forması giyen Ganalı forvet Owusu’nun transferinde de sona gelindi. Futbolcu ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığı küçük pürüzlerin giderilmesi için temsilcilerinin Denizli’ye çağırıldığı kaydedildi. Yarın kampa katılması beklenen futbolcu ile 1,5 yıllık sözleşme imzalanması planlanıyor. Denizlispor yönetimi Belçika basınında yer alan 450 bin Euroluk transfer ücretinin gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

BAŞKAN ZAMAN KAYBETMEK İSTEMİYOR
Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Mustafa Üstek ise yeni transferlerin takımla hazırlık dönemi geçirmesini istediğini belirtti. Zaman kaybına tahammülleri olmadığını söyleyen Başkan Üstek, “Yeni transferlerin bir an önce takımla kampa katılarak uyum sorununu gidermesini ve lige hazır başlamasını istiyoruz. Oyuncuların birbirilerini takımı tanımaları için gerekli süreyi en aza indirmek düşüncesindeyiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

FİKRET   -  Bağlantı 10 Ocak 2018, 13:05

Yine menajerlerle yapılan transferlerde sorun.Hep sorun.Neden acaba,eski topcularımız Varga,Kratocvil,Angelov gibi DENİZLİSPOR SEVDALISI ve halen faal teknik adamlardan yardım istenmez belli değil.