REKLAMI GEÇ

Transfere bayram molası

Transfere bayram molası

Gökhan Süzen ve Muhammet Himmet Ertürk’ü kadrosuna katan Denizlispor’da orta saha için üç isim gündemde. Başkan Mustafa Üstek bayram nedeniyle transfere ara verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Haziran 2018 Cuma, 11:07

Denizlispor’da transfer çalışmalarına bayram molası. Arefe günü dahi Şemikler’deki tesislerde transfer görüşmeleri yapan yeşil siyahlı başkan Mustafa Üstek, bayram dönüşü transferi hızlandırmayı planlıyor.

Ay sonunda ilk etap kampına başlayacak olan Denizlispor’da Teknik Direktör Osman Özköylü de yeterli sayıda oyuncu ile kampa girmek istiyor.

Çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Mustafa Üstek’in gündeminde orta saha var. Eski futbolcusu Aissati ile yeniden anlaşmak isteyen Başkan Mustafa Üstek, dolar kurundaki artış nedeniyle futbolcunun Denizlispor’a daha büyük yük olmasından korkuyor. Aissati ile sabit kur ve uygun fiyatlı bir anlaşma peşinde olan yeşil siyahlı kurmaylar geçen sezon devre arasında takıma katılan futbolcusundan memnun. Yeni sezonda da Aissati’yi kadrosunda görmek isteyen Başkan Mustafa Üstek, futbolcunun da istekli olduğunu fakat uygun şartların oluşmasını beklediklerini söyledi.

Diğer yandan yeşil siyahlılar orta sahayı son olarak Altınordu’da forma giyen 29 yaşındaki Deniz Vural ismini de düşünüyor. Geçen sezon 29 maçta forma giyen futbolcu ile de temas kuruldu.

Son olarak Denizlispor’un gündeminde 30 yaşındaki Özgür İleri yer alıyor. Bu futbolcu ile de görüşme gerçekleştiği belirtildi. Geçen sezon 20 maçta forma giyen deneyimli ismin Denizlispor’a sıcak baktığı kaydedildi.

Yeşil siyahlılar Erhan Kartal transferini de rafa kaldırdı. Kulübü ile sorun yaşayan futbolcunun transferinden vazgeçildi. Denizlisporlu kurmaylar Denizlili oldukları için transferde adı geçen Recep Niyaz ve  İsmail Konuk’a teklif götürülmediğini kaydederken, Oğuzhan Berber ile de temasa geçilmediği belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..