REKLAMI GEÇ

Tüm yönetim ifade verdi

Tüm yönetim ifade verdi

Denizlispor’da eski başkan Süleyman Urkay ile asbaşkanı Nihat Aracı mahkemelik oldu, dönemin yönetimi tanık olarak dinlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Ağustos 2014 Cuma, 16:54

Tekden Denizlispor’da garip gelişmeler. Eski Başkan Süleyman Urkay ile asbaşkanı Nihat Aracı mahkemelik oldu. İkilinin birbirine düşmesine neden olan konu ise 100 bin liralık senet. İşte o detaylar…

BAĞIŞ YA DA SENET
Olay İddialara göle şöyle gelişti: Denizlispor’da genel kurul ile başkanlık görevini üstlenen Süleyman Urkay, yönetimde görev almak isteyen kişilerden ya 50 bin lira bağış ya da 100 bin lira senet istemişti. Asbaşkan Nihat Aracı da bu senetleri veren yöneticiler arasındaydı. Fakat Aracı’nın Urkay ile macerası uzun sürmedi. Yönetimde yaklaşık 3 ay görev alan Aracı tartışmalı bir istifa kararı ile yönetimi bıraktı. Bu süreçten sonra Aracı ve dönemin yönetimi arasında sık sık polemikler yaşandı.

SENETLERİ KULLANMADI
O dönemde kulübün ihtiyacı olan parayı kendi nakitlerinden kullanan Başkan Urkay senetlere başvurmadı. Başkanlık görevinden ayrıldıktan sonra da alacaklarına karşılık olarak bazı senetleri aldı. Urkay daha sonra Aracı’nın 100 bin liralık senedini icraya koydu. Bu olaydan sonra Asbaşkan Aracı senedi Tekden Denizlispor Kulübü’ne verdiğini, Urkay’a şahsi olarak vermediğini beyan ederek karşı dava açtı.

TÜM YÖNETİM DİNLENDİ
“Bedelsiz Senedi İcraya Koymak” suçlaması ile Aracı’nın Urkay hakkında açtığı karşı dava nedeniyle dönemin tüm yöneticileri Cumhuriyet Savcısı’na ifade verdi. Bu sabah Adalet Sarayı’na giden yöneticilerin büyük kısmı soruşturmaya aydınlatıcı bilgi ile katkı veremedi. Dönemin bir yöneticisi olay için; “Ceviz kabuğunu doldurmayacak mesele. Urkay kendi finansmanını kullandı. Hatası senedi şahsı üzerinden icraya vermesi. Karşı taraf da senedi kulübe verdim orada ne işi var diyor… Ama kamuoyu önünde bu paraları bağışladığını da açıklamıştı. Gazetelerde, televizyon arşivlerinde bu beyanları var” ifadesini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..