REKLAMI GEÇ

ÜÇ PUAN ÜÇ SAKAT

ÜÇ PUAN ÜÇ SAKAT

Denizlispor dünkü maçta BB Erzurumspor’u Mehmet Akyüz’ün iki golü ile devirmeyi başardı. Yeşil siyahlıların önemli silahları maç içinde sakatlanınca oyuncu değiştire hakkı 63’ncü dakikada tamamlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Mart 2018 Pazartesi, 10:21

TFF 1. Lig’de BB Erzurumspor’u konuk eden Denizlispor, Kappel ile bir penaltı kaçırdığı bir topunun da direkten döndüğü maçta 1-0 geriden gelerek rakibini 2-1 yenmesini bildi. Horozların golcüsü Mehmet Akyüz’ün öne çıktığı maçta futbolcu sorumluluk aldı ve iki golle takımını ipten aldı.

Yeşil siyahlı teknik ekip ise maçın 63’ncü dakikasında hamle şansını kaybetti. Art arda gelen sakatlıklar nedeniyle üç oyuncu değişikliğini de zorunluluktan yapan yeşil siyahlılarda eksiklere rağmen etkili oyun ikinci yarıda geldi.

ÜÇ EKSİK VARDI
Denizlispor’da dünkü Erzurumspor maçı öncesi üç önemli eksik bulunuyordu. Kart cezalısı olan Hasan Kılıç bu maçta forma giyemedi. Bir cenaze töreni için izin alan Barış Örücü de maç kadrosunda yer almadı. Sakatlığı süren Eze’nin de yokluğu Horozları kritik maçta zayıflattı.

ÜÇ DE SAKAT VERDİLER
Yeşil siyahlılar maç içinde de ciddi sıkıntılar yaşadı. Karşılaşmanın 36’ncı dakikasında rakip ceza alanı içine koşu yapan İsmail Haktan bir anda kendini yere bıraktı. Sağ ayak arka adalesinde sorun yaşayan futbolcu bu dakikadan sonra yerini Berkan Afşarlı’ya bıraktı.

İsmail’in ardından benzer bir sorunu Ziya yaşadı. Maçın 38’nci dakikasında sağ ayak arka adalesinde sorun yaşayan futbolcu yerini Cihan Özkaymak’a bıraktı. Son olarak maçın 63’ncü dakikasında Kerem Can Akyüz bir pozisyonda yere ters bastı ve aşit tendonundaki ağrı nedeniyle sahayı ter ederek yerini Veli Acar’a bıraktı.

Yeşil siyahlılarda üç sakat futbolcunun durumu bu akşam yapılacak kontrollerden sonra netleşecek. Diğer yandan Eze ise yarından itibaren takımla çalışmalara başlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..