REKLAMI GEÇ

ÜMRANİYESPOR 4 DENİZLİSPOR 2

ÜMRANİYESPOR 4 DENİZLİSPOR 2

Ümraniyespor, Denizlispor karşısında zorlanmadı. Her iki yarıda ikişer gol atarak üç puanın sahibi oldu. Yusuf Şimşek’in takımına yine sakatlıklar damga vurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Eylül 2017 Pazartesi, 17:29

TFF 1. Lig’de zor günler geçiren Denizlispor, Ümraniyespor deplasmanında puan aradı. Yeşil siyahlılar ilk yarıda iki farklı geriye düşerken, soyunma odasına son dakika golleriyle eşitliği elde ederek girdi.

Ev sahibi Ümraniyespor oyuna iyi başladı. Oyun üstünlüğünü bırakmayan ev sahibi 13’ncü dakikada Drole’nin sayısı ile öne geçti. Orta alanda dilediği gibi oyun üstünlüğünü eline alan ev sahibi hücumda da çoğalmakta zorluk yaşamadı. Araya atılan toplarla pozisyon üreten ev sahibi 29’da Mehmet Sedef’in şutunda topu önünde bulan Drole’nin sayısı ile farkı ikiye çıkardı.

Denizlispor ilk bölümde defanstan top çıkarmakta zorlanırken Sankoh ilk yarıyı tamamlayamadı ve yerini Anıl’a bıraktı.

Yeşil siyahlılarda Anıl’ın oyuna girmesi ile orta alandaki zaafiyetin bir bölümü giderildi. Anıl’ın 45’nci dakikadaki ara pasına hareketlenen Atakan yeşil siyahlıların ilk sayısını kaydetti. 45+2’de ise Atakan’ın pasında topun gelişine iyi vuran Ziya eşitlik sayısını elde etti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında gol arayan ev sahibi pozisyon devrenin ilk bölümünde pozisyon üretmekte zorlansa da oyun üstünlüğünü yeniden ele aldı. Karşılaşmanın 72’nci dakikasında ani gelişen Ümraniyespor atağında defansı dengesiz yakalayan ev sahibi Aaron’un ortasında İbrahim’in kafa vuruşu ile yeniden öne geçti 3-2.

Bu dakikadan sonra yeşil siyahlılar Barış ve Yasin ile Ümraniyespor ise Drole ile net pozisyonları harcadı.
Maçın 89’ncu dakikasında Mücahit ve Drole ortaklığı ev sahibinin farkı ikiye çıkarmasını sağladı. Mücahit’in getirdiği topa düzgün vuran Drole Asil’i avladı 4-2.

Denizlispor’da sakatlıktan çıkan Ziya eski günlerini aratırken oyuna ikinci yarıda dahil olan Yasın Ozan’ın takıma faydası olmadı. İlk yarıda iyi oyunu ile dikkat çeken Atakan ise ikinci bölümde adeta takımda yok gibiydi.

ÜMRANİYESPOR 4 DENİZLİSPOR 2
STAT: Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı
HAKEMLER:  Ramazan Keleş, Özgür Ertem, Selahattin Altay
ÜMRANİYESPOR: Burak Öğür, Aaron (90′ Samet Asatekin) Mertcan Açıl, Mehmet Sedef, Mücahit Albayrak, Timun Temeltaş, İbrahim Akdağ, Cleyton (85′ Bulut Kaya) Andreas, Serdar Özbayraktar (70 Emir Can Altıntaş) Drole
DENİZLİSPOR: Asil Kaan Güler, Taha Can Veliolu, Ömer Alp Kulga (85′ Moritz)  Ziya Alkurt, Ramazan Tarık Ergut (46′ Yasin Ozan) Hüseyin Atakan Üner, Burak Altıparmak, Taşkın İlter, Sankoh (40′ Anıl Taşdemir) Kerem Can Akyüz, Barış Örücü
GOLLER: 13′, 29′, 89 Drole 72′ İbrahim Akdağ (Ümraniyespor) 45′ Atakan Üner, 45+2′ Ziya Alkurt (Denizlispor)

SARI KART: Sankoh, Ömar Alp Kulga, Barış (Denizlispor) Cleyton, Mehmet Sedef, Burak Öğür, Timur Temeltaş (Ümraniyespor)

MAÇTAN DAKİKALAR:
7′ Mücahit’in penaltı noktasına çıkardığı topu Timur gelişine vurdu top farklı şekilde üstten auta çıktı.

9′ Taşkın’ın içeri gönderdiği topla ceza alanında buluşan Barış Örücü, Mertan’dan topu kurtardıktan sonra sağ çaprazdan vurdu, top kaleci Burak’tan döndü.
13′ Cleyton’un ara pasında ceza alanı içinde topla buluşan Sardar’ın karşı karşıya pozisyonda şutu kaleci Asil’den döndü, Drole dönen topu tamamladı 1-0.

29′ Mehmet Sedef’in ceza alanı dışından şutu defansa çarparak Drole’nin önünde kaldı. Drole, Tahacan’ı şık bir çalımla geçerek karşı karşıya pozisyonda Asil’i avladı 2-0.

45′ Ani gelişen Ümraniyespor atağında Cleyton sağ kanattan bindiren Andreas’a aktardı. Andreas içeri kat eden Drole ile topu buluşturdu. Drole karşı karşıya pozisyonda Asil Kaan’a takıldı.

45′ Anıl’ın defansın arkasına ara pasında Atakan Üner kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Burak’ın yanından topu filelerle buluşturdu 2-1.

45+2 Anıl’ın sağdan kaçırdığı Atakan, ceza alanı içine hareketlenen Ziya’yı topla buluşturdu. Gelişen düzgün vuran Ziya eşitlik sayısını kaydetti 2-2.

51′ Sol kanattan topla hareketlenen Serdar önce Taha sonra Ömer Alp’ten seken topla karşı karşıya pozisyonda topu kaleci Asil7e nişanladı.
52′ Denizlispor ceza alanı içindeki karambolda Mehmet Sedef müsait durumda topu dışarı attı.

62′ Denizlispor’da Atakan Üner’in ceza alanı dışından sert şutunu kaleci Burak parmaklarının ucuyla kornere gönderdi.

68′ Denizlispor’da Burak’ın ara pasında sol çaprazda topla buluşan Yasin müsait durumda topu yandan auta attı.

72′ Andreas’ın sağ kanattan ortasında uzak köşeden içeri kateden İbrahim takımına öne geçiren kafa vuruşunu yaptı 3-2.

82′ Ziya’nın çizgiden çevirdiği topa Barış’ın volesini kaleci Burak çizgi üstünden çıkardı.

83′ Ümraniyespor kontra atağında defansın arkasına atılan topla buluşan Drole, kaleci Asil’i geçmeye çalıştıysa da genç kaleci geçit vermedi, seken topu defans uzaklaştırdı.
89′ Topla ceza alanına giren Mücahit müsait durumdaki Drole’ye bıraktı. İki net fırsatı tepen Drole bu kez düzgün vuruşla topu filelerle buluşturdu 4-2.

90′ Drole’nin pasında sol kanatta topla buluşan İbrahim çapraz pozisyonda karşı karşıya kaldı ama topu yan ağlara nişanladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Fevzi Kayrakçı   -  Bağlantı 25 Eylül 2017, 21:19

Tarihinin hiçbir döneminde pozisyona giremeyen ,icerde dışarda 1 beraberlik dışında puan alamamış en kötü başlangıcı yapan bir Denizlispor izlemedim ben.Çok kaliteli hocalar birer birer takımlarını buldular.En mantiklisi Erkan hoca olmadı Ali Yalçın

Fevzi Kayrakçı   -  Bağlantı 25 Eylül 2017, 21:15

25 yıldır futbolun içinde olan eski bir amatör futbolcu olarak yönetime sesleniyorum Allah aşkına Yusuf hocanın görevine son verip Erkan Sözeriyle anlaşın.Yoksa herşey için çok geç olacak.Böylesine vasat bir Denizli hic izlemedim bugüne kadar…