REKLAMI GEÇ

Urkay: Restoran köşelerinde başkan aramayın!

Urkay: Restoran köşelerinde başkan aramayın!

Genel kurul öncesi eski başkan Süleyman Urkay’dan çok sert bir açıklama geldi, “Restoran köşelerinde başkan aramayın” dedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 2 Temmuz 2015 Perşembe, 15:47

Denizlispor kongreye hazırlanıyor. Yeşil siyahlılarda olağanüstü kongrenin de sert geçeceği yönündeki ilk sinyal eski başkan Süleyman Urkay’dan geldi. Urkay yaptığı yazılı açıklamada “Kulübe başkan aramayın bırakın” mesajı verdi.

Urkay’ın hedefinde Akil Adam Abdülkadir Uslu vardı. Urkay açıklamasında, “Bu Genel Kurulda Denizlispor’umuzun yaşadığı sıkıntılar, sorunlar ve borçlar için kalıcı çözüm üretildiği bir kongre beklentisi içerisindeyken; restaurant köşelerinde yönetim arayışlarıyla boşa zaman harcanmaktadır.

Kulübün imajı da kötü etkilenmektedir. Yönetim üzerinde akil adam uygulamasıyla, kulübümüz Türkiye Spor Camiasında komik durumlara düşmektedir” dedi.

SIKINTILAR BÜYÜK
Yönetime aday çıkmamasının sıkıntıların göstergesi olduğu belirtiler açıklamada, “Yönetime talip farklı adayların çıkmaması kulüpte yaşanan sıkıntıların büyüklüğünü göstermektedir. Denizlispor’u sevenlerin kulübün geleceğini kurtarmak adına daha duyarlı olmalıdırlar.Yoksa kulübün geleceği tehlikededir.Ben ve arkadaşlarım; Alt yapıya dayalı bir futbol planlaması yaparak, kendi dönemimizdeki uygulamalardan ve harcamalardan  sorumlu olmak koşuluyla,

Ve mevcut  birikmiş borcuda 3 yıl içinde tasfiye etmek amacıyla yönetime talibiz.

Bugün akşam arkadaşlarımla geldiğimiz noktaya dair bir durum değerlendirmesi yaparak tekrar kamuoyunu bilgilendireceğiz” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..