REKLAMI GEÇ

Urkay’dan hem destek hem uyarı

Urkay’dan hem destek hem uyarı

Denizlispor eski başkanlarından Süleyman Urkay bugün gazeteler aracılığı ile yaptığı açıklamada eski başkanların bir araya gelerek kulübe destek atmosferi oluşturmalarını olumlu karşıladığını açıkladı, konuyu bir adım öteye taşıdı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Nisan 2016 Cumartesi, 12:39

PTT 1. Lig’in bitimine üç hafta kala ateş hattından kurtulma umudu taşıyan Denizlispor’da eski başkanların bir araya toplanarak yeşil siyahlı takıma destek olmaları, eski başkanlardan Süleyman Urkay’ı da harekete geçirdi.

Urkay bugün kentteki gazetelere verdiği ilanda yaşanan sıkıntılı süreçten duyduğu kaygıyı tekrarladı, ekonomik olarak her yöneticinin kendi döneminden sorumlu olması gerektiği düşüncesini tekrarladı.

Urkay yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

DENİZLİSPOR CAMİASINA TAAHÜTÜMDÜR

Bilindiği üzere kulübümüz uzun yıllardır hem maddi anlamda hemde sportif anlamda sıkıntılı zamanlar yaşamaktadır.  Bu gün itibarıyla kulüp bir alt lige düşme noktasına gelmiştir.

Kulübümüzün uzun zamandır yaşadığı sıkıntıların ana nedeni de borçlu yapısıdır

Kulübün  bugün içinde bulunduğu sıkıntılı donemden kaygı duyan bir grup eski başkan bir araya gelerek kulübe destek çağrılarında bulunmuşlardır.

Bu destek çağrılarının sıkıntılı zamanlar yaşayan kulüp yönetimi ve futbol takımımıza olumlu olarak yansıyacağını düşünüyorum.

Oluşan bu olumlu atmosferi daha yukarı taşımak adına, başkanların başlattığı bu destek çağrılarını somut adıma dönüştürmek için ben dahil tüm eski başkanlara kendi dönemlerimizde oluşturduğumuz borçları ödeme taahhüdünde bulunmaya çağırıyorum.

Böylesi bir adım hem camiadaki birliğin sağlanması hem de kulübün geleceğinin kurtarılması ve de takımında ligde kalması anlamında olumlu bir adım olacaktır.

Şahsım olarak da bu doğrultuda Denizlispor kulüp yönetimine dilekçeyle başvuru yapıp  başkanlığım dönemindeki kulüp gelirlerinin üzerindeki yapılan  harcamalardan dolayı oluşan borçların tarafıma bildirilmesi isteyeceğim.

Dönemindeki borçların tarafıma bildirildiği anitibarıyla borçları ödeyeceğimi kamuoyu önünde Denizlispor camiasına taahhütte bulunuyorum.

Süleyman URKAY

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..