REKLAMI GEÇ

Uslu – Urkay haciz savaşı

Uslu – Urkay haciz savaşı

Denizlispor’da neler oluyor? Başkan Urkay, akil Uslu’nun 334 bin liralık haciz işlemi başlattığını açıkladı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 24 Ağustos 2016 Çarşamba, 13:32

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ve akil Abdulküdir Uslu arasındaki savaş sona ermiyor. İki yıl önceki kongrede Urkay aleyhine çok sert ifadeler kullanan ve Süleyman Urkay’ın adaylığının kabul edilmediği kongrenin divan başkanı olan Abdülkadir Uslu ile yeşil siyahlı yönetim arasında sular durulmuyor.

Yeşil siyahlı kulübün gelirlerine 2 milyon 200 bin liralık temlik koyan akil heyet üyesi Abdülkadir Uslu’nun yeni bir haciz işlemi başlattığı duyuruldu.

Başkan Süleyman Urkay kısa süre önce Uslu’ya ödeme yapıldığını belirterek; “2 milyon 200 bin liralık temlik vardı. Bankadan kredi çekerek 1,7 milyon liraya anlaştık. Alacaklı yaklaşık 450 bin lira da indirimi kabul etti. Aksi halde parasını iki yıl sonrasında alacaktı. Bizler de ödemeyi öne çekmiş olduk. Bu işlem yeni tamamlanmıştı ki yeni bir haciz işlemi başlattıklarını öğrendik. Denizlispor avukat masraflarına, icra masraflarına faizlere mahkum ediliyor. Bu alacak için haciz işlemi başlatmak ekstra masrafın dışında bir anlam ifade etmiyor” dedi.

Başkan Süleyman Urkay hem 2,2 milyon liralık temliğin hem de 334 bin liralık hacizli alacağın karşılığı olarak akil Uslu’nun kulübe ne verdiği yönündeki soruya ise yanıt veremedi: “Bunların karşılığı nedir bilmiyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..