REKLAMI GEÇ

ÜSTEK VE EKİBİ PRİMİ ÖDÜYOR

ÜSTEK VE EKİBİ PRİMİ ÖDÜYOR

Geçen hafta dağıttırılmayan primler Manisa maçı öncesi takıma ulaştırılacak. Üstek ve ekibinin temin ettiği 250 bin lira Asbaşkan Taner Atilla tarafından takıma verilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Nisan 2017 Pazar, 13:25

Denizlispor’da Mustafa Üstek ve ekibi tarafından Şanlıurfaspor maçı öncesi takıma dağıtılmak istenen fakat engellenen primler Manisa maçından önce dağıtılacak.

Tesislerde futbolcularla bir araya gelen Denizlispor’un Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkanı Taner Atilla ile Asbaşkan Necip İrdem, Gaziantep ve Balıkesir maçlarından hak edilen 250 bin TL’nin Manisaspor maçı öncesi futbolculara ödeneceğini açıklarken, galibiyete ise 200 bin TL verileceğini ifade etti. Asbaşkanlar, “Gaziantep beraberlik primi ile Balıkesirspor galibiyet primi olan toplamda 250 bin TL’yi futbolculara maç öncesi vereceğiz. Bizim için önem taşıyan Manisaspor maçından alınacak 3 puana ise 200 bin TL prim vereceğiz. Yönetim kurulumuz Manisa’da olup takıma destek verecektir” dedi.

MANİSA’DA KAMPA GİRDİLER
Denizlispor, bugün saat 18.30’da deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçı için kampa girdi, karşılaşma saatini bekliyor. Yeşil siyahlı ekipte Alperen ve Veli’nin sakatlığı sürüyor. Bu maçtan mutlaka puan ya da puanlarla dönmek istediklerini söyleyen asbaşkanlar, “Arkadaşlarımıza güveniyoruz” dediler. Denizlispor’dan giden kaleci İsmail Şahmalı, İsmail Haktan Odabaşı, Perovic ve Dimov’un yükünü taşıdığı Manisaspor, 30 puanla 14.sırada yer alıyor. 34 puanla 11.sırada bulunan yeşil siyahlılar ise bu maçı kazanarak tamamen rahatlamak istiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..