REKLAMI GEÇ

ÜSTEK: HER ŞEY GÜZEL OLACAK

ÜSTEK: HER ŞEY GÜZEL OLACAK

Denizlispor 2. Başkanı ve 5 Mayıs’taki kongrenin başkan adayı hayırsever işadamı Mustafa Üstek, Elazığspor karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirtirken; “Kalan maçlarda Denizlispor kalitesini sahaya yansıtıp ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Nisan 2017 Pazar, 16:42

Denizlispor’da Elazığspor karşısında kaçan galibiyete en çok üzülen isimlerden biri de 5 Mayıs’taki kongrede başkan adayı olan Denizlispor 2. Başkanı Mustafa Üstek oldu.

Kendi evlerinde puan kaybetmemeleri gerektiğini hatırlatan 2. Başkan Üstek, “Elazığspor karşısında mutlak kazanmak istiyorduk. Maçı kazanacak kadar pozisyon üretmeyi de başardık. Son vuruşlarda biraz daha becerikli olsak üç puanı hanemize yazdırabilirdik” dedi.

Yeşil siyahı takımın maç içinde şanssızlıklar yaşadığına da değinen Üstek, “Özellikle maçın son bölümünde bulduğumuz pozisyonları gole çevirmemiz gerekiyordu. Rakip bir puana razıyken takımın kazanma isteğini sahaya yansıtması bizim adımıza sevindirici gelişmeydi” dedi.

Ligde kalan maçlarda ellerinden gelenin en iyisini yaparak ligi iyi yerde bitirmek istediklerini belirten 2. Başkan Üstek; “Önümüzde 4 maç kaldı. Rakiplerimizin gerek şampiyon olmak gerekse play-off oynamak gibi hedefleri bulunuyor. Onların ligdeki konumu bizi ilgilendirmiyor. Biz sahaya çıkıp puanlar almaya çalışacağız” dedi.

Geride kalan süreçte kentin büyüklerinin Denizlispor’a çok önemli destekler verdiğini de hatırlatan, 5 Mayıs’taki kongreye tek aday olarak gitmesi beklenen Üstek, “Büyüklerimizin destekleri sürdükçe Denizlispor hem sportif başarıyı hem de mali disiplini sağlayacaktır. Denizlispor adının borçla değil sportif başarı ile anılması için bizler üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. Denizlispor’un yeri süper ligdir. Bu sezonu tamamladıktan sonra vakit kaybetmeden yeni sezon hazırlıklarına başlayıp, yeni sezonda hedefi olan bir takım oluşturmayı istiyoruz. Katkıları için büyüklerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Elazığspor karşılaşmasında taraftarların takıma yeterli desteği vermediğine de dikkati çeken 2. Başkan Üstek, “Bu takım bu şehrin takımıdır. Birilerine kızıp takımı cezalandırmak olmaz. Denizlispor’un fedakar taraftarı her şartta takımı desteklemelidir. Önümüzdeki maçlarda bu desteği göreceğimize inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..