REKLAMI GEÇ

ÜSTEK: LİGE YENİDEN BAŞLADIK

ÜSTEK: LİGE YENİDEN BAŞLADIK

Geride kalan altı haftada şanssız bir süreç geçirdiklerini söyleyen Başkan Mustafa Üstek, “Lige yeniden başladık. Denizlispor hak ettiği yere gelecektir” dedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 1 Ekim 2017 Pazar, 12:27

TFF 1. Lig’de geride kalan 6 maçta sadece bir beraberlik elde edip beş maçı kaybeden Denizlispor’un yüzü Gazişehir Gaziantep maçında güldü. Haftalardır takımın maç kazanamaması nedeniyle yaşanan sorunlar yüzünden tedavilerini erteleten Başkan Mustafa Üstek alınan galibiyete en çok sevinen isimlerden biri oldu.

Maça ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Üstek; “Ligin iyi takımlarından birine karşı oynadık. Maç boyunca oyun üstünlüğü bizdeydi. Özellikle defansımız çok iyi sınav verdi. Geride kalan maçlardan farklı olarak rakibe pozisyon dahi vermedik. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Son dakikada harika bir organizasyonla golü bulduk. Sürekli son dakikalarda gol yiyerek puanlar kaybediyorduk bu kez şans bizden yanaydı. Tüm takımı ve teknik ekibi kutluyorum. Futbolcular olağanüstü mücadele ettiler. Sahada görevini eksik yapan kimse yoktu.  Son derece özveriliydiler. Bu takıma inanıyorum. İlerleyen haftalarda daha iyisini de yapacaklardır” dedi.

Lige adeta yeniden başladıklarını kaydeden Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, “Geride kalan altı haftada şanssızlıklar yaşadık. Özellikle sakat futbolcuların eksikliğini çok fazla hissettik. Her şeye rağmen ayakta kalmasını bildik. Artık lig bizim için yeniden başlıyor. Bundan sonra her şey farklı olacak” diye konuştu.

Teknik Direktör Erginer’in takımın başına yeni geçtiğini zamana ihtiyacı olduğunu söyleyen Başkan Üstek, “Milli maç arasını iyi değerlendireceğimizi düşünüyorum. Süreç içinde hocamız da aklından geçenleri uygulayacaktır. Süreç artık bizim lehimize döndü. Bu galibiyet ile kaybettiğimiz moral ve motivasyonu da üst seviyeye çıkardık” diye konuştu.

Yeşil siyahlı yönetimin çok sınırlı destekle olağanüstü işler yaptığının da altını çizen Başkan Üstek, “Yönetim olarak Denizlispor’un geleceğini kurtarmaya çok fazla enerji sarfediyoruz. Özellikle mali konularda sağlıklı adımlar atıyoruz, geleceğin planlamasını yapıyoruz. Kulüp Lisansı konusunda attığımız adımlar ortada. 2 milon liranın üzerinde ödeme gerçekleştirdik. Sezon başından bu yana yaptığımız ödemeler üst üste konduğunda Denizlispor tarihinde böyle bir borç ödeme olayı görülmemiştir. Denizlimizin desteğini bekliyoruz. Kulüpte tesis ettiğimiz güven ortamı artık şehrimizin önde gelen iş adamlarının da gönül rahatlığı ile kulübe katkı sağlamalarının önünü açtı. Bunun örneklerini görüyoruz. Kentimizin büyüklerinin de Denizlispor’un geleceği için adım atacaklarına inanıyorum. Bu kulüp sadece yönetimin değil, tüm Denizli’nindir. Denizli olarak kenetlenmeliyiz. İyi yoldayız ama tüm yük yönetimin üstüne bırakılmamalı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..