REKLAMI GEÇ

ÜSTEK: OLUMLU DEĞİŞİMİ GÖRÜYORUZ

ÜSTEK: OLUMLU  DEĞİŞİMİ GÖRÜYORUZ

Denizlispor’da Altınordu maçında alınan galibiyet yönetimin de yüzünü güldürdü. Başka Mustafa Üstek maçın tek hakiminin Denizlispor olduğunu söyledi, “Hem oyun hem skor olarak gelişim gösteriyoruz. Daha da iyi olacağız” dedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 5 Kasım 2017 Pazar, 13:05

Denizlispor ligin önemli ekiplerinden Altınordu’yu 10 kişi kaldığı maçta 2-0’la geçmesini bildi. Maçın 37’nci dakikasında Kerem Can Akyüz’e gösterilen kırmızı karttan sonra büyük şok yaşayan yeşil siyahlı kurmaylar, karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte  futbolcuların sevincine ortak oldu.

Denizlisporhaber.com’un sorularını yanıtlayan Başkan Mustafa Üstek takıma övgüler yağdırdı, teknik ekibi tebrik etti.

Haftalar ilerledikçe takımın daha iyi performans gösterdiğini söyleyen Başkan Üstek, “Zor bir rakibe karşı oynadık. Maçın başında bir iki pozisyon ürettiler ama kırmızı karta kadar oyunun tek hakimi bizdik. 10 kişi kaldıktan sonra biraz dengemiz bozuldu fakat ikinci yarının tamamında oyunun mutlak hakimi bizdik. Bir kişi eksik oynadığımızı kimse hissettirmedi. Takım olağanüstü mücadele gösterdi. Bizim için değerli olan takımın mücadele etmesi, kazanma isteğini ortaya koyması. Maçlar kazanılır da kaybedilir de. Önemli olan mücadele etmek” dedi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

Daha ligin başında Denizlispor’un ligden düşen takımlar arasında gösterildiğini hatırlatan Başkan Üstek, “Her zaman söylüyoruz. Lig uzun bir maraton. Sezon başında bazı şanssızlıklar yaşadık. Biz yönetim olarak takımın daha iyi skorlar alacağına olan inancımızı hiç kaybetmedik. Denizlispor’a gönül veren taraftarlar da kaybetmediler. Özellikle bu maçta sayıları her ne kadar istediğimiz seviyede olmasa da taraftarlarımızın enerjiesi yüksekti. Bu enerjiyi takıma da yansıtmasını bildiler. Onlara da çok teşekkür ediyorum” dedi.

DEĞİŞİM DEVAM EDECEK
Yeşil siyahlı takımın son 5 maçından 10 puan çıkardığı hatırlatılan Başkan Üstek, “Hocamızın göreve gelmesinden sonra bir değişim olmasını bekliyorduk. Daha ilk maçtan itibaren bu takım olumlu gelişim göstereceğinin sinyallerini vermişti. Mücadele gücümüzün arttığı rahatlıkla görülebiliyordu. Sadece geçen hafta Erzurum deplasmanında beklenmedik bir oyun sergiledik. Bunlar zaman zaman olabiliyor. Bu maç herkese Denizlispor’un küçümsenecek bir rakip olmadığını gösterdi. Takım her hafta oyununun üzerine biraz daha koyuyor. Daha da iyi olacaktır. Burada teknik ekibin büyük emeği var” diye konuştu.

MALİ YAPI SÜRATLE DÜZELİYOR
Denizlispor’da mali yapının süratle düzeldiğine değinen Başkan Mustafa Üstek, “Güven ortamını yeniden tesis ettik. Küçük büyük herkes katkı koyuyor ve bu katkının sürmesini bekliyoruz. Şehrimizin büyüklerinin de Denizlispor’un yanında olduğunu biliyoruz. Cezalar, faizler, mahkeme masrnafları ile karşılaşmamak için adımlar atıyoruz. Alacaklı herkesle anlaşmak istiyoruz. Kaynak oluşturdukça bunları borç ödemede kullanıyoruz. Denizlispor’un yükünü önemli ölçüde hafiflettik. Bu daha da hafifleyecektir. Bizler mali disiplinin sağlanması konusunda yönetim kurulu olarak olağanüstü çaba sarfediyoruz. Büyük fedakarlıklar yapıyoruz. Kamuoyunun kayıtsız kalmaması gerekiyor. Bu kulüp Denizli’nin kulübüdür” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..