REKLAMI GEÇ

ÜSTEK: ŞİMDİ SIRA TAKIMDA

ÜSTEK: ŞİMDİ SIRA TAKIMDA

Denizlispor’da Başkan Mustafa Üstek takıma böyle seslendi: “Biz üzerimize düşeni yaptık şimdi sıra futbolcularda…

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Ağustos 2017 Cuma, 12:30

Denizlispor’da gözler Adana’ya çevrildi. Sezonun ilk maçında Adanaspor’a konuk olacak yeşil siyahlı takımdan eksiklere rağmen yönetimin beklentisi galibiyet.

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek yönetimin elinden geleni yaptığını söyleyerek; “Biz üzerimize düşeni yaptık. Artık söz futbolcularda. Bu camiaya bir galibiyet hediye edeceklerine inanıyorum” dedi.

Üç ay önce kulübü devraldıklarında bir sorun yumağını kucaklarında bulduklarını belirten Başkan Üstek, “Çok acil ödemeler ve süratle düzeltilmesi gereken bir güven problemi vardı. Ben ve yönetimim büyük fedakarlıklar gösterdik, emek sarf ettik. Kadromuzdaki futbolcuların geçen yıldan kalan tüm ödemelerini yaptık. Yeni sezon için peşinatlarını ödedik. Eski borçların önemli bölümü ödendi. Yabancı futbolcuların bir kısmının tüm ödemeleri yapıldı. Bir kısmı için ise ödemelerimiz sürüyor” dedi.

Geride kalan sezonlarda takımın kampa bile gönderilemediğini kaydeden Başkan Üstek, “Biz iki etap kampını da kent dışında yaptık. Futbolculara ve teknik ekibimize en iyi çalışma koşullarını sağladığımızı düşünüyoruz. Geçen sezon daha göreve gelmeden 600 bin liranın üzerinde prim ödemesi yaptık. Oluşturduğumuz yeni kaynaklarla kulübün önünü açtık. Tüm olumsuzluklar geride kaldı. Camiaya huzur ve güven ortamı yeniden geldi. Yeni sezonda başarılı olmak istiyoruz. En büyük görev takıma düşüyor. Bize ligin ilk haftasında galibiyet hediye etmelerini bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..